• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Raspucani Hornetsi i Voriorsi

Nju Orleans i Golden Stejt odigrali utakmicu sa 266 poena bez produžetka. Solidan učinak srpskih igrača.

 NBA: Raspucani Hornetsi i Voriorsi Izvor: MONDO

Nju Orleans i Golden Stejt odigrali su utakmicu u kojoj je postignuto 266 poena. Hornetsi su bili bolji od Voriorsa rezultatom 135:131 (36:25 31: 37, 33:33, 35:36).

Domaćin je u svakoj četvrtini ubacio preko 30 poena, dok ekipa Vladimira Radmanovića (nije igrao zbog povrede) to nije pošlo za rukom samo u prvom periodu.

Predrag Stojaković pružio je solidnu partiju i sa 16 poena i tri asistencije doprinio da njegov tim zabilježi 32. pobjedu u sezoni.

Kod Golden Stejta čak sedmorica košarkaša imalo je učinak preko deset poena, a prednjačili su Entoni Morou i Redži Vilijams sa po 28. U pobjedničkoj ekipi Dejvid Vest i Markus Tornton, takođe, se ubacili po 28 poena.

Interesantno da su se u strijelce upisali svi igrači koji su ušli u igru.

Klivlend je bez Lebrona Džejmsa teškom mukom pobijedio San Antonio na svom terenu. Zahvaljujući boljoj igri u posljednjoj dionici Kavsi su zabilježili jubilarnu 50. pobjedu u sezoni. Fantastično veče imao je Manu Đinobili, ali ni njegovih 38 poena, sedam skokova i pet asistencija nisu pomogli Sparsima.

Niksi su se brzo oporavili od šokantnog poraza od Nju Džersija. Vilson Čendler je blokadom u posljednjoj sekundi spasio Njujorčane i obezbijedio trijumf protiv Atlante (99:98).
Netsi su se brzo vratili na staru stazu. Nju Džersi je protiv Memfisa u kolonu za poraze upisao i 56. crticu. Kortni Li je imao odlično veče sa 30 poena, dok su "grizlije" predvodili Rudi Gej i Majk Konli sa po 21 poenom.

Učinak Darka Miličića u porazu Minesote od Dalasa (112:125) je tri poena, pet skokova i dve asistencije za 18,5 minuta. Aleksandar Pavlović igrao je nešto više i imao bolji učinak (sedam koševa, jedan skok i dve asistencije za 21 minut).

Pobjeda Dalasa bila je 12. uzastopna (44-21)

Kod domaćina Al Džeferson je ubacio 36 poena, dok su Meverikse do trijumfa vodili Šon Merion sa 29 i Dirk Novicki sa 24 poena.
REZULTATI:

Klivlend - San Antonio 97:95
Njujork- Atlanta 99:98
Memfis - Nju Džersi 107:101
Minesota - Dalas 112:125
Nju Orleans - Golden Stejt 135:131

(MONDO - foto: Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC