• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teo i Beli - ponovo tandem?

Autor mondo.rs

U reprezentaciji su činili mala čuda. Sada postoji mogućnost da to urade i na NBA parketima. Evo o čemu se radi...

 Teodosić - Minesota želi srpskog plejmejkera Izvor: MN PRESS

Gomila nelogičnih najava odlaska Miloša Teodosića u Čikago Bulse, koji figurativno rečeno mogu da "izvoze" bekove, naglo je utihnula.

I ruski i američki, ali i ostali mediji na putu od Moskve do Čikaga, prenosili su brojne insajderske informacije ne samo o tome da li će naš as postati "bik", već i koliko će zaraditi i na koliko sezona potpisati.

I odjednom – tajac!

Tišinu je presjekla informacija da je umesto Bulsa zapravo zainteresovana Minesota, koja je nedavno u blokbaster trejdu dobila Džimija Batlera, a u Čikago poslala Zaka Lavina, Krisa Dana i sedmog pika, Laurija Markanena u drugom pravcu.

Evropski mediji prenose spekulacije koje kruže NBA ligom u ovom trenutku i koje, kada se pogleda sastav Timbervulvsa, imaju daleko više smisla od navodne odluke Čikaga da na šestoricu bekova potpiše i Teodosića.

Da bi zvanično najbolji košarkaš koji (i dalje) ne igra NBA ligu mogao da se pridruži prijatelju i saigraču iz reprezentacije, Nemanji Bjelici, nagovještava i Minesotin deficit sa plejmejkerima. Poslije odlaska Rikija Rubija u Jutu Džez i dolaska Džefa Tiga iz Atlante Hoks, trener Tom Tibodo i dalje je bez ozbiljnog "bekap" plejmejkera.


Pored Tiga, on ima samo mladog Tajusa Džonsa koji je u prve dvije NBA sezone bilježio prosječno 3,8 poena i 2,7 asistencija.

Da to ne bude sve, kao još jednu moguću Teodosićevu destinaciju, Amerikanci navode Floridu, odnosno Majami Hit, koji je i ranije bio pominjan kao zainteresovana strana i za koju su u Moskvi, u startu, smatrali najrealnijom opcijom za srpskog asa.

Na kraju, treba reći da se Teodosić ne nalazi u dramatičnoj situaciji u iščekivanju kraja pregovora, utoliko što ponudu CSKA i dalje ima na stolu, ali ne samo to - u Fenerbahčeu su mu vrata bila i ostala otvorena, a od ovog ljeta šampion Evrope na raspolaganju ima dodatnih 45 miliona evra na osnovu jakog sponzorskog ugovora sa "Doguš grupom".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC