• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vatromet u Bostonu, „sletio“ Hejvard

Autor mondo.ba

Već bivši igrač Jute Džez je objavio da prelazi u Boston Seltikse u ugovoru vrijednom 128.000.000 dolara za četiri godine.

Saga oko odlaska Gordona Hejvarda iz Solt Lejk Sitija je konačno dobila svoj epilog u kojem su Seltiksi pokupili „premiju“ u ovoj klasi slobodnih agenata.

Ugovor je potpisan na četiri godine sa opcijom za igrača da u zadnjoj godini, ako to bude želio, prije vremena izađe iz ugovora pišu američki mediji.

Hejvard je svoju odluku podijelio u članku za „The Players Tribune“ koji je naslovljen sa „Hvala Juta“.

Novi član Seltiksa je u članku naveo da je njegovo poznavanje sa trenerom Bostona Bredom Stivensom glavni „krivac“ za njegovu odluku da se priključi finalisti Istoka u prethodnoj sezoni jer imaju nedovršena posla iz vremena kada mu je Stivens bio trener na koledžu „Batler“ pošto su poraženi u finalu NCAA  turnira 2010. godine kada je Hejvard promašio trojku za "titulu" sa zvukom sirene.

Potpis Hejvarda znači da će se Boston odreći usluga Kelija Oljenika, Jonasa Jerebka, Džejmsa Janga i Džeralda Grina. Takođe, Seltiksi će morati da se odreknu jednog od igrača iz rotacije kao što su Ejveri Bredli, Džej Korvder, Teri Rozir ili Markus Smart da bi mogli napraviti prostor u „seleri kepu“.

Hejvard je u prethodnoj sezoni u dresu „džezera“, u kojoj je prvi put nastupio na „all star“ meču, bilježio 21,9 poena, 5,4 skoka i 3,5 asistencije po utakmici.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC