• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloš Teodosić: A, sada Eurobasket sa Srbijom!

Autor mondo.rs

"Pre svega, hvala svim navijačima na interesovanju, posebno mojoj Srbiji", rekao je naš as posle potpisivanja ugovora sa Los Anđeles Klipersima.



"Pre svega, hvala svim navijačima na interesovanju, posebno mojoj Srbiji"
, napisao je Miloš Teodosić na društvenim mrežama nekoliko minuta nakon što je stavio potpis na dvogodišnji ugovor sa Los Anđeles Klipersima.

Time je okončana višemesečna saga o tome gde će zvanično najbolji košarkaš van NBA lige nastaviti karijeru, a jasno je da će svet košarke sada morati da nađe novog najboljeg koji ne igra u SAD.

/TEO PLATIO MILIONE DA ODE U NBA/

Kada 20. oktobra počne 72. NBA sezona, među starterima Klipersa biće i dvojica bivših saigrača iz Olimpijakosa - Teodosić i Patrik Beverli, što takođe govori o sporskim ambicijama kapitena naše reprezentacije.

U tom smislu, redak online post (Teo baš ne voli da se bavi društvenim mrežama, inače) odnosio se i na izbor novog tima – Klipersa.



"Kao što sam i želeo, napravio sam korak u karijeri ka NBA ligi. Postigao sam dogovor sa L. A. Klipersima, iako je bilo još nekoliko zainteresovanih klubova. Izabrao sam Kliperse jer mislim da je to najbolje za mene", napisao je Teodosić, koji je tokom prethodnih meseci bio dovođen u vezu sa nekoliko timova i to ne tek onako.

Njegovi predstavnici razgovarali su sa Čikago Bulsima, Jutom Džez, Majami Hitom i Bruklin Netsima, ali je izbor "pao" na Kliperse, gde će Teodosić imati priliku da evroligašku magiju prikaže u ulozi startera, s obzirom na to da je manje popularna franšiza iz Los Anđelesa ovog leta ostala bez Krisa Pola, čoveka koji je punih šest sezona upravljao igrom tima.

Pre nego što preuzme tu ulogu, Teodosića očekuje – Eurobasket!

Taj deo nije prošao neopaženo u prvom obraćanju javnosti 30-godišnjeg asa u svojstvu NBA košarkaša.

"Sada mi predstoji Evropsko prvenstvo sa Srbijom, a onda i dokazivanje u najjačoj ligi na svetu. Radujem se tome, volim izazove", napisao je Teodosić i dodao:

"Puno pozdrava svima i još jednom hvala na podršci!"

Posle 13 sezona u Srbiji, Grčkoj i Rusiji, osvajač srebrne medalje sa Olimpijskih igara u Riju dobiće priliku da se takmiči sa najboljima - gde odavno pripada.

Njegov prosek u CSKA iz prošle sezone, od 16,1 poena i 6,8 asistencija u utakmicama na 40 minuta, nagoveštava da bismo od oktobra mogli da čitamo analize američkih novinara o tome da je Teo morao i ranije da dođe u NBA.

Za sada, oni se dele na one koji ne veruju u njega i one koji su svesni kakav talenat poseduje u svojim rukama...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC