• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odlazak s osmehom: Mega, hvala!

Autor mondo.rs

"Hvala na velikoj pomoći pri igračkom i ljudskom sazrevanju", poručio Rade Zagorac upravi i igračima kluba iz Sremske Mitrovice na rastanku.

 Rade-Zagorac-se-zahvalio-Megi-na-odlasku Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Rade Zagorac počinje novu stranicu u košarkaškoj karijeri. Zvanično je stavio potpis na ugovor sa Memfisom i postao šesti srpski igrač koji će sledeće sezone nastupati u NBA ligi.

U NBA je otišao iz ekipe Mege, nakon što je prošle godine kao 35. "pik" izabran na draftu od strane Bostona, da bih odmah potom bio prosleđen Memfisu.

Zagorac je u Megu došao 2011. godine, a potom je šest godina učestvovao u najvećim uspesima kluba u istoriji. Kao kapiten je u sezoni 2015/16 predvodio Megu do prvog trofeja, Kupa Radivoja Koraća, a zatim i do drugog najvećeg uspeha, plasmana u finale plej-ofa ABA lige.

U prošloj sezoni je za Megu u ABA ligi u proseku beležio 15 poena, 6,5 skokova i 2,5 asistencija dok je u FIBA Ligi šampiona u proseku imao 12,6 poena, 6,1 skok i 2,5 asistencija po meču.

"Zahvaljujem se Megi na šest prelepih godina ispunjenih nezaboravnim iskustvima. Hvala na velikoj pomoći pri igračkom i ljudskom sazrevanju. Kroz sve ove godine sam učio šta znači biti profesionalac, biti odgovoran, nositi se sa snažnijima od sebe, osetiti uspeh i neuspeh. Nemam sumnju da Mega ostaje na čvrstim nogama i stabilna, baš onakva kakvu sam je i zatekao pre šest leta. Moj sledeći korak je i moj dečački san, igranje i nadmetanje u najkvalitetnijoj ligi na svetu. Od svog novog navijača - srećno", poručio je popularni Zagor, koji je četvrti igrač Mege od 2015. godine koji je direktno iz kluba otišao u NBA ligu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC