• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Obaveštavamo čelnike FIBA…

Autor mondo.rs

Crveno-beli su izdali saopštenje povodom zabrane angažovanja novih igrača.

 KK Crvena zvezda isplatila Mekela FIBA da skine BAT Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je uplatio poslednju ratu duga prema bivšem igraču, Galu Mekelu, i zatražio od FIBA da ukloni BAT, odnosno zabranu angažovanja novih igrača.

Na portalu crveno-belih ove srede popodne objavljeno je sledeće:

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost, ali i čelnike FIBA, da je u sredu 26.jula 2017.godine isplatio i poslednji deo duga izraelskom igraču Galu Mekelu. Ovime je uklonjena i poslednja prepreka da se aktuelnom šampionu ABA i KLS lige, i jedinom predstavniku Srbije u Evroligi, ukloni zabrana angažovanja novih igrača (BAT).

KK Crvena zvezda mts je još ranije upoznao srpsku javnost i košarkaške organe sa slučajem "Gal Mekel" u kome je bilo mnogo nepravilnosti i nelogičnosti prilikom njegovog raskida ugovora sa Crvenom zvezdom i njegovim odlaskom u Makabi.

Organi FIBA ignorisali su sve činjenice koje smo naveli prilikom žalbe na ovaj slučaj, i presudili u korist igrača. Međutim, i kada je postignut dogovor oko dinamike isplate Galu Mekelu, koja je podrazumevala da nemamo nikakva ograničenja u dovođenju igrača (BAT) pojedinci iz FIBA koje sebe vole da nazivaju i "velikim Zvezdašima" su koristeći svoje pozicije, učinili sve da nam još više otežaju položaj.

Zato, sada kada je formalno otklonjena i poslednja prepreka, obaveštavamo čelnike FIBA da isto tako, kao kada su nam uvodili BAT, budu kreativni i ekspeditivni, i nađu načina da nam uklone zabranu dovođenja igrača do kraja srede 26.jula 2017.godine.

KK Crvena zvezda mts nastavlja svoje aktivnosti u prelaznom roku, a o narednim koracima javnost će biti obaveštena u narednom periodu, navodi se u saopštenju crveno-belih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC