• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kešelj ponovo u Zvezdi!

Autor mondo.rs

Nekadašnji reprezentativac Srbije i osvajač Evrolige sa Olimpijakosom, potpisao je dvogodišnji ugovor sa beogradskim crveno-belima.

 Marko Kešelj ponovo u KK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Prvo pojačanje Crvene zvezde mts ovog leta nije Nikola Radičević, kako je "puklo" na internetu i društvenim mrežama u petak oko podneva, već 29-godišnje krilo Marko Kešelj!



On je potpisao dvogodišnji ugovor sa aktuelnim šampionom ABA i KLS lige, kome će svojim iskustvom i kvalitetom pokušati da pomogne da odbrani "triplu krunu" i dostojno predstavlja zemlju i region u Evroligi.

Kešelj je crveno-beli dres već nosio od 2008. do 2010, nakon čega je prešao u Olimpijakos i sa Pirejcima na nezaboravan način postao prvak Evrope, pobedama nad Barselonom i CSKA na Fajnal foru u Istanbulu 2012. godine.

Potom je nastupao za Valensiju, Le Man, Asvel, Megu, grčki Lavrio i belgijski Ostende, sa kojim je proletos osvojio titulu i Kup.

Kao član reprezentativnih selekcija ima zlatne medalje sa U-19 Svetskog prvenstva 2007, zatim U-20 Evropskog prvenstva 2008. i sa Univerzijade u Beogradu 2009.

Za "A" selekciju igrao je na Mundobasketu u Turskoj 2010. godine (četvrto mesto) i godinu kasnije na Eurobasketu u Litvaniji. Poslednji put je na širem spisku i pripremama nacionalnog tima bio pred EP 2015.

Iz ove perspektive je zanimljivo podsetiti se poruke koju je Kešelj objavio na Twitteru, kada je Fenerbahče 21. maja pred svojim navijačima osvojio Evroligu. Kao što je poznato, sledeći Fajnal for biće održan u Beogradu, u Kombank areni.



Zvezda se posle odlaska osmorice prvotimaca iz prošle sezone nalazi na početku rekonstrukcije tima i treba očekivati da posle Kešeljevog potpisa brzo predstave i drugo, treće, četvrto... novo lice.

Dušan Alimpijević, koji će na klupi šampiona naslediti Dejana Radonjića, okupiće izabranike na prvom treningu 7. avgusta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC