• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovela još dva pojačanja!

Autor mondo.rs

Crveno-beli angažovali dva košarkaša koja su prethodnih godina nastupali na američkim koledžima "Južna Kalifornija USC", odnosno "Misuri" i "Havaji".

Nakon odlazaka - vreme je za pojačanja Crvene zvezde.

U petak je sa klubom sa Malog Kalemegdana ugovor potpisao Marko Kešelj, čeka se finalizacija pregovora sa Nikolom Radičevićem, a zvanično je saopšteno da su nove akvizicije talentovani srpski košarkaši koji su nastupali na američkim koledžima.

Kanadski krilni centar srpskog porekla Stefan Janković (23, 211 cm), koji je nastupao za Univerzitete "Mizuri" i "Havaji", i Nikola Jovanović (23, 211), koji može da igra na poziciji "četvorke" i "petice" i do sada je bio član "Južne Kalifornije USC" - potpisali su trogodišnje ugovore sa srpskim i jadranskim šampionom.

Jovanović je prethodno prošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde i 2012. se preselio u SAD gde je prvo igrao u Džeksonvili, a onda nakon USC-a, u kom je bio standardni prvotimac, pokušavao je da se izbori za ugovore u Lejkersima i Pistonsima, za koje je i odigrao nekoliko mečeva.


Kada je u pitanju Janković - on se još 1997. godine preselio u Kanadu (otac Drago Jovanović je bio reprezentativac Jugoslavije u fudbalu) i kroz letnju ligu je izborio ugovor sa Majamijem, ali je igrao za razvojne timove "Su Fols" i "Iri Bejhoks".


Podsetimo, Crvena zvezda je ostala bez velikog broja igrača koji su bili nosioci prošle sezone (Simonović, Kuzmić, Jović, Gudurić, Dženkins, Volters, Tompson i Mitrović) kao i bez trenera Dejana Radonjića.

Njega je pre desetak dana nasledio Dušan Alimpijević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC