• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kešelj: Atmosfera je ključ uspeha

Autor mondo.rs

Povratnik u Crvenu zvezdu sa mnogo entuzijazma će kroz nedelju dana početi pripreme za novu sezonu.

 Keselj-Atmosfera-je-kljuc-uspeha Izvor: MN PRESS

Marko Kešelj (29) posle sedam godina se vratio u Crvenu zvezdu i spreman je da svojim iskustvom pomogne novom timu da nastavi trofejni niz iz prethodnih sezona.

Kešeljev najveći uspeh u klupskoj karijeri svakako je osvajanje Evrolige sa Olimpijakosom 2012. godine, kada je u finalu srušen moćni CSKA.

"Najvažnije je da što pre izgradimo dobru atmosferu. Ko god je bio u ekipama koje su nešto osvajale, to odlično zna", rekao je Kešelj u intervjuu za "Sportski žurnal".

Pored njega, crveno-beli su doveli krilnog centra Stefana Jankovića i centra Nikolu Jovanovića, a blizu je Nikola Radičević.

Treba očekivati dolazak nekoliko stranaca i nekoliko igrača FMP Železnika, a svi oni priključiće se "kosturu" koji čine Lazić, Dangubić, Bjelica i Dobrić.

"Igrači koji su učestvovali u osvajanju trofeja pomoći će nam da se uklopimo u sistem i da izgradimo to zajedništvo. Ako iskusniji daju primer, a mladi povuku, sigurno ćemo doći do željenih rezultata".

Kešelj je obećao da će za Zvezdu, kao i ranije, igrati "iz srca". Nekadašnji reprezentativac ne želi da propusti priliku da se u klubu za koji je emotivno vezan, vrati na vrhunski evropski nivo.

"Ako dođe dan kada ne možeš da daš koš, uvek možeš da grizeš u odbrani, ako treba i da skočiš na glavu, samo da opravdaš očekivanja".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC