• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Huan Karlos Navaro: Sad je stvarno kraj

Autor mondo.rs

Legendardni španski bek poslednji put će ovog leta nositi dres reprezentacije sa kojom je dva puta osvajao Eurobasket i jedanput Mundobasket.

 Navaro se oprašta od reprezentacije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Više puta je delovalo da se povlači, ali ovog septembra će definitivno reći "kraj".

Legendardni bek Huan Karlos Navaro odlučio je da mu predstojeći Eurobasket bude i poslednji u karijeri, pa će nakon ovog kontinentalnog šampionata otići u zasluženu reprezentativnu penziju.

Dugogodišnji bek šuter "crvene furije" ima 37 godina i dugo se "odlaže" penzija košarkaša njegove generacije koja je učestvovala u velikim uspesima nacionalnog tima u ovom veku.

Navaro, koji je u karijeri igrao samo za Barselonu i Memfis, osvojio je čak devet medalja sa reprezentacijom Španije u seniorskoj košarci - dva srebra i bronza na Olimpijskim igrama, dva zlata, dva srebra i bronza na Eurobasketu i jedno zlato na Mundobasketu.

On je za radio "Marka" kazao da je ovo poslednji turnir sa nacionalnim timom za koji je debitovao u Sidneju 2000. godine.

Od iskusnih košarkaša Skariolo na spsiku ima još i Paua Gasola (37), Fernanda San Emeterija, Marka Gasola (32) i Serhija Rodrigeza (31), a turnir preskaču Rudi Fernandez (32) i Felipe Rejes (37).

Španija će Eurobasket početi takmičenjem u Grupi C, u rumunskom gradu Klužu, zajedno sa Hrvatskom, Češkom, Crnom Gorom, Rumunijom i Mađarskom, a potom "furiju" verovatno čeka selidba u Istanbul na završnicu turnira.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC