• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Geršon: Svi se plašimo Vujoševića

Trener Makabija Pini Geršon respektuje Partizan i njegovog trenera, ali očekuje da će se njegov tim plasirati na Fajnal for Evrolige.

 Geršon: Svi se plašimo Vujoševića Izvor: MONDO

Geršon je u intervjuu "Večernjim novostima" objasnio na koji način Duško Vujošević "komplikuje" život velikim evropskim trenerima.

"Svaki trener se najviše plaši Vujoševića. Poslije fenomenalnih rezultata Partizana, više ne mogu da odu na razgovor sa menadžmentom kluba i kažu 'izgubili smo, jer nismo imali dovoljno novca da se takmičimo'. Šta reći o nekome ko je bio učitelj Željku Obradoviću, a koga je posljednjih godina pobijedio toliko puta".

Makabi je u Top 16 fazi nadmašio Real, Montepaski i Efes Pilsen, pa uz prednost domaćeg terena u četvrtfinalu sa pravom smatra sebe favoritom.

"Sigurno ćemo biti pod pritiskom i takav osjećaj će proizvesti interesantan zadatak za nas, jer smo gotovo cijele sezone bili u ulozi autsajdera, u kojoj smo se odlično snašli".

Geršon je izjavio da se ne plaši nijednog igrača Partizana ponaosob, nego cijelog tima.

"Kada dođete do ovog nivoa, ne možete posmatrati stvari iz takve perspektive i reći da vas brinu jedan ili dva igrača. Ko god je došao do četvrtfinala, uradio je to jer je pokazao mnogo više od individualnih kvaliteta. Svi četvrtfinalisti igraju kao tim i opasni su kao tim, zato nema potrebe da pričamo o bilo kom igraču Partizana pojedinačno.

Ni na insistiranje novinara nije želio nekoga da izdvoji...

"Ako pomenem njegovo ime bar jednom, cijena će mu skočiti i onda nećemo moći da ga angažujemo", našalio se strateg Makabija.

Geršon ne strepi zbog činjenice da ove sezone niko u Evroligi nije pobijedio Partizan dva puta.

"Niko nije igrao sa Partizanom pet utakmica, zato je nemoguće praviti poređenja. Ne možete reći da bi Panatinaikos ili Barselona izgubili od Partizana tri puta u pet utakmica. Ni nama nije neophodno da ih pobijedimo sa 3:0, dovoljno je 3:2".

Trostruki osvajač Evrolige priznao je da je Makabi želio da angažuje centra FMP Železnika Miroslava Raduljicu, kao i da je sa ljudima iz Crvene zvezde pretprošle godine razgovarao o eventualnom angažmanu.

"Bio bih veoma srećan da je postao naš igrač, ali mislim da je već potpisao za nekoga. Ne znam za koga, ali po toku pregovora koje smo imali, ili tačnije manjku razgovora, vjerujem da je potpisao za neki drugi tim. A moj kontakt sa Zvezdom bio je veoma kratak, tako da nemam šta posebno da vam kažem".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC