• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miličić: Neću više da razmišljam o minutaži

Srpski centar hoće da ostane u Minesoti, jer ne želi da se vraća na stara razmišljanja - hoće li igrati ili sjediti na klupi.

 Miličić: Neću više da razmišljam o minutaži Izvor: MONDO

Darko Miličić je najavio da se vraća u Evropu. Čak i kada ga je Minesota "spasila" u februaru i dovela iz Njujorka. I tada je tvrdio da će se vratiti na Stari kontinent.

Međutim, srpskom centru su se izgleda osladile igre u dresu Timbevulvsa. Poslije 14 utakmica odigranih za novi klub, želi da ostane, jer, kako kaže, ponovo igra sa strašću.

"Sve što želim je da igram", kaže Miličić.

Međutim, 24-godišnji Novosađanin će po završetku sezone postati slobodan agent. Njegov ostanak u Minesoti zavisiće od trenera Kurta Rambisa i predsjednika Dejvida Kana.

"Ako se uklapam u njihovu koncepciju, ostaću u Minesoti. Sviđa mi se ovdje", dodao je Miličić kome preostaje još 12 utakmica do kraja regularnog dijela NBA lige da ubijedi nadležne da treba da ostane.

Nedavno je pružio najbolju partiju za Timbervulvse - Lejkersima je ubacio 16 poena i imao 12 skokova.

Miličićev problem je što dugo nije igrao. Dok ga Minesota nije dovela 18. februara, dres Njujorka nije obukao od 13. novembra prošle godine.

"Ne želim više da se vraćam na staro - razmišljanje o tome da li ću sjediti na klupi ili koliko ću minuta provesti na parketu. Ni pare više nisu važne. Želim samo konstantnost, a ona nije moguća ako malo dobijam šansu, pa malo ne. Kad nema konstantnosti, mogu da odigram odlično jednu utakmicu, ali ne i sljedeću", zaključio je Darko Miličić.

On u prosjeku bilježi 5,8 poena po meču, 6,2 skoka i 1,6 asistencija.

"Sve više pokazuje šta zna. Kako bude sticao više samopouzdanja, igraće sve bolje. Saigrači mu sve više vjeruju i vole da mu dodaju loptu, jer znaju da će im uzvratiti", rekao je o Miličiću trener Rambis.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC