• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Makabi ostaje favorit

Partizan je pobijedio Makabi i oduzeo mu prednost domaćeg terena u četvrtfinalnoj seriji, ali Dule Vujošević kaže da se "ništa nije promijenilo".

 Vujošević: Makabi ostaje favorit Izvor: MONDO

"Veoma sam zadovoljan pobjedom, jer cijenim i Makabi i trenera Geršona. Ipak, Partizan i Makabi su isti timovi kao prije ove utakmice, tako da uloga favorita ostaje njihova. Šta je bilo, bilo je. Sljedeća utakmica je za 48 sati i moramo se okrenuti pripremama za nju", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

"Ono što me najviše brine je povreda Božića. Sada ne mogu da procijenim u kakvom je stanju, ali pao je i u jednom trenutku bio u nesvjesti", ukazao je Vujošević na incident u četvrtoj četvrtini, kada je Alan Anderson laktom zakačio kapitena Partizana.

Trener crno-bijelih priznao je da su igrači na početku bili "impresionirani snagom protivnika, ambijentom i važnošću utakmice". To je Makabiju omogućilo da stekne 21 poen prednosti.

"Znao sam da ovakva utakmica ne može da bude riješena u prvom poluvremenu, iako je napravljena velika razlika. Jedino ako bi Makabi nastavio da povećava prednost, što nije bilo realno. U jednom momentu, kada smo gubili velikim rezultatom, izgubili smo i strah i vratili se u život".

"Kada smo uspjeli da smanjimo, pritisak je prešao na igrače Makabija. Rasterećeni smo mnogo preciznije šutirali, a imali smo i sreće da oni promaše laka polaganja u kontranapadima", zaključio je Vujošević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC