• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trifunović: Ozbiljno u Superligu

Mir i tišina možda su bili najpotrebniji košarkašima Crvene zvezde posle završetka jedne od najlošijih sezona u NLB ligi, a pred start Superlige.

 Trifunović: Ozbiljno u Superligu Izvor: MONDO

Dva dana odmora su završena u srijedu i momci Aleksandra Trifunovića počeli su pripreme za Superligu u kojoj će vladati velika konkurencija za plasman među najbolja četiri tima, ujedno i regionalno takmičenje dogodine.

U Superligi, navijači Crvene zvezde dobiće priliku da se upoznaju sa dvojicom novih igrača, mladi reprezentativcima Srbije, Dušanom Katnićem i Stefanom Stojačićem

"Očekuje nas mnogo posla i truda. Imamo dve nedjelje da se spremimo za prvi meč i siguran sam da će igrači ozbiljno shvatiti svaki zadatak. Doveli smo i dva pojačanja. Katnić i Stojačić su mladi reprezentativci koji mogu dosta da nam pomognu, ali se od njih prije svega očekuje da dobro treniraju i da se što prije uklope i aklimatizuju na naš sistem igre", rekao je Trifunović.

Na prvoj prozivci stručni štab imao je na raspolaganju sve igrače osim Filipa Videnova, koji i dalje ima problema sa povredom.

Uz kapitena Vuka Radivojevića, trening su odradili Nemanja Bjelica, Marko Kešelj, Oliver Stević, Boris Bakić, Elmedin Kikanović, Vladimir Štimac, Nemanja Nedović, Lazar Radosavljević, Nikola Rondović i Dušan Milošević, kao i dvojica pomenutih novajlija.

Crveno-bijeli će trenirati dva puta dnevno, a u planu je i odigravanje nekoliko pripremnih mečeva.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC