• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan: Još da sam pogodio!

Autor mondo.rs

Bek reprezentacije Srbije na Twitteru se oglasio duhovitom kritikom na svoj račun.

 Bogdan Bogdanović- Teova asistencija i kritika na svoj račun Izvor: MN PRESS

Izjava Kevina Durenta, da je Miloš Teodosić na utakmici olimpijskog turnira između Srbije i SAD izveo "najbolje dodavanje koje je ikad vidio", snažno je odjeknula košarkaškom Evropom.

Jednostavno, ne dešava se često da jedna od najvećih zvijezda NBA lige javno hvali igrača za koga u SAD mnogi nisu ni čuli.

Kolege sa portala "Jurohups" tim povodom su na Twitteru objavile snimak jedne sjajne Teodosićeve akcije iz Rija, upravo sa meča Srbija - SAD u grupnoj fazi takmičenja, uz komentar:

"KD, možemo samo da se složimo sa tobom".



Uslijedila je reakcija Bogdana Bogdanovića, koga je Teo tada "pronašao" samog na šutu za tri poena, ali mu je efektna asistencija propala zbog saigračevog promašaja.

"Zamislite još da sam ja pogodio!", napisao je Bogdan uz propratne emotikone, dokazavši još jednom da je uprkos svim trofejima, priznanjima i zarađenom novcu, ostao po mnogo čemu običan momak sa beogradskog asfalta, lišen sujete, koji sa obje noge stoji čvrsto na zemlji.


Prethodno je na otvorenom treningu "orlova" pred odlazak u Istanbul na Evropsko prvenstvo, govorio o šansama Srbije da ostvari uspjeh, bez pomoći sedam-osam igrača visoke i najviše klase.

"Pokazali smo da i dalje igramo dobro, ali krivo mi je zbog tih izostanaka, pogotovo što će se EP igrati sve rjeđe, tako da je ovo bila jedna od posljednjih šansi da ta generacija 2014. opet nastupi zajedno. Ne kažem da će se neko oprostiti od reprezentacije, ali može uvijek nešto da iskrsne... Šta je tu je, mi koji smo tu i koji smo zdravi moramo da se borimo i damo sve od sebe".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC