• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Geršonove igrice i sms (re)animacija...

Odahnuo je Pini Geršon sredinom posljednje četvrtine drugog meča sa Partizanom, kada je postalo jasno da crno-bijeli nemaju snage za još jedan preokret u Tel Avivu.

 Geršonove igrice i sms (re)animacija... Izvor: MONDO

Vjerovatno su mu, prije toga, kroz glavu prolazile misli kako će bogatim gazdama "Ponosa Izraela" objasniti zbog čega Makabi u Beograd putuje sa 0:2.

Ovako, rezultat je 1:1 i zakazana su sigurna dva meča u Beogradskoj areni, a Jevrejin već razmišlja unaprijed.

"Ako su igrači Partizana u Tel Avivu bili na liniji slobodnih bacanja 40 puta, šta će onda biti u Beogradu", počeo je Geršon da priprema teren pred put u srpsku prijestonicu.

"Sada smo na 1:1, kao Barsa i Real! Moramo da potvrdimo zašto smo pobijedili 20 razlike, dok će protivnik morati da čuva domaći teren. Razliku je napravila naša odbrana, Partizan nije mogao da ponovi sjajan šut za tri poena kao u prvom meču", prenosi kosarka.rs izjavu trenera Makabija.

Ko prvi dođe do tri pobjede, putuje u Pariz na Fajnal-for Evrolige. Treća runda zakazana je za 30. mart, a četvrta za 1. april.

Geršon je, sporadično, pričao i o svom timu...

"Poraz ih je dozvao pameti i pokazali su ko je gazda u našoj kući", dodao je Geršon.

Svjestan je Geršon šta ga, kao i njegove saigrače, čeka pred 23.000 Grobara u Areni. Koliko god da je atmosfera u Tel Avivu vruća, ovo će biti nešto drugo...

"Očekujem u sljedećim mečevima jednako žestoku bitku. Moramo da igramo sa istim intenzitetom i ne smijemo da obraćamo pažnju na publiku i ukrademo pobjedu. Brine me jedino koliko će biti zaštićeni, jer ako su ih ovdje slali na slobodna bacanja 40 puta, šta će se dešavati tek u Beogradu?", pita se omaleni trener.

Inače, atmosfera u Nokia Areni u utorak uveče, tokom prvog meča četvrtfinalne serije i pobjede Partizana poslije "minus 21", bila je gotovo pozorišna. Uplašeni da bi slično moglo da bude i u četvrtak, čelnici Makabija odlučili su da svim navijačima pošalju sms poruku sljedeće sadržine:

"Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je da je iznenađen kako su navijači Makabija bili 'mekani' u prvom meču. Reagujte...", pisalo je u poruci, koja je stigla na telefone oko 10.000 navijača Makabija sa plaćenim ulaznicama.

Srećom, KK Partizan ne mora da troši novac na takve stvari...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC