• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aco Petrović: Ma, samo da ne idemo na Letoniju

Autor mondo.rs

Selektor Hrvatske kaže da je njegov tim dobio sve utakmice koje je trebalo na Eurobasketu i da se sada spremaju za rivala u osmini finala

 Aco Petrović: Ma, samo da ne idemo na Letoniju Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Hrvatska je završila prvi deo takmičenja na Evropskom prvenstvu sa jednim porazom, od Španije i kao drugoplasirani tim grupe C u Klužu u osmini finala odmeriće snage sa trećeplasiranim ekipom grupe D, u kojoj je i Srbija.

Aleksandar Petrović kaže da je njegov tim odradio odličan posao.

"Mislim da smo uradili sve što je trebalo, dobili smo sve utakmice koje je trebalo da dobijemo. Pokazali smo protiv Španije da možemo da igramo u zoni medalja", istakao je Petrović posle ubedljive pobede nad Češkom (107:69) u poslednjem, petom kolu.

Sada kreće mnogo važnija faza, bez prava na kiks.

"Sada imamo još jednu utakmicu, eliminacionu. Treba videti ko će nam biti protivnik, Turci ili Rusi jer su dva dijametralno suprotna sistema igre. Jedan sistem koji je prilično organizovan - ruski - i ad tempo - turski - kad igraju sa četiri mala, to je kao da igrate protiv ekipe uličnog basketa... Sve smo na turniru probali, zadovoljan sam, najvažnije je da bez povreda idemo u Istanbul", izjavio je Petrović novinarima u Klužu.

On nije otkrio ko je tim kojeg priželjkuje u osmini finala, ali jeste onaj koji ne želi.

"Imam želju, ali ne želim da vam kažem. Samo ću vam reći da od prvog dana priprema nikako nisam želeo da se susretnemo sa Letonijom. Za sve imam ideju kako treba igrati. Za Srbiju, Rusiju, Tursku, ali za Porzingisa i ova četiri nemam ideju šta treba raditi na toj utakmici", iskreno je rekao selektor Hrvatske.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bato

I opet, lupetas covjece!

Bato

Do ovog trenutka sam mislio da si dobar covjek ali sad ... Lazes sam sebe, a to je odvratno. Svi znamo da ne zelis jedino Srbiju za protivnika, lupetas covjece!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC