• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mačvan nezadovoljan i ljut... na sebe

Autor mondo.rs

Kapiten reprezentacije Srbije kaže da je u meču protiv Mađarske "prednjačio lošom energijom" i da u sredu protiv Italije mora drugačije. "Niko ne sme više da želi pobedu od nas".

 Mačvan nezadovoljan i ljut... na sebe Izvor: MN PRESS

Postigao je Milan Mačvan 14 poena u pobedi Srbije nad Mađarskom (86:78), ali je kao retko kada bio razočaran svojom partijom.

Preuzeo je veliki deo odgovornosti za to što je protivnik više puta uspevao da zapreti preokretom, mada konačan ishod i plasman "orlova" u četvrtfinale nisu bili pod ozbiljnom pretnjom.

"Ljut sam na sebe i nezadovoljan jer nismo pokazali ono što je trebalo. Ovo sigurno nije bio lep uvod u četvrtfinale, a nadam se da će biti dobra škola, prvo za mene, pa onda za sve ostale", rekao je Mačvan novinarima u "miks" zoni.

"Prednjačio sam sa svojom lošom energijom. To u četvrtfinalu mora da se popravi, jer jedino sa energijom i dobrom odbranom mi možemo da se takmičimo i pobedimo Italiju", dodao je kapiten.

Mačvan ističe da "azurima" ne sme da se dozvoli da se razigraju, jer su u takvom izdanju među najtalentovanijima u Evropi.

"Oni znaju da igraju košarku. Igraju sa dosta finti, odlični su šuteri, raširiće teren i biće jako teško. Taj meč treba da bude bitka 40 minuta. To je ono što nas krasi i samo tako možemo do pobede u sredu".

Glavnim polugama u sastavu Etorea Mesine smatra Belinelija, Datomea i Melija, koji sa pozicije centra obavlja dosta plejmejkerskog posla.

Isto tako misli da i oni znaju sve o reprezentaciji Srbije.

"Igrali smo nedavno na 'Akropolis kupu' i znamo šta nas očekuje. Jednostavno, slaviće tim koji bude spremniji i koji bude više želeo - a niko ne sme više da želi pobedu od nas", podvukao je Milan Mačvan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC