• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilović: I Golden Stejtu bilo bi teško...

Autor mondo.rs

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije podseća na velike probleme sa kojima su se "orlovi" suočili uoči Eurobasketa, ali kaže i da narednom meču pristupa bez straha. "Kao i uvek!"


Prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović ne vidi Srbiju kao favorita protiv Italije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, zakazanog za sredu u 20.30 časova. Uoči tog meča, on pre svegaističe da će duel protiv narednog rivala biti ogroman izazov za "orlove".

"Biće teško, baš teško protiv Italije. Nemam utisak da smo favoriti, nedostaje nam sedam igrača, u takvoj situaciji bi i Golden Stejtu bilo teško, a kamoli nama. Ne mislim da smo u prednosti u odnosu na Italiju. Ipak, nemamo pravo na izgovor, navikli smo se i idemo da se borimo", rekao je Danilović, a prenosi Gazeta delo Sport.

Danilović naglašava da se ne plaši Italije, iako veoma respektuje sadašnji tim Azura.

"Italija igra dobro, organizovano i sa klupe je dobro vođena. Nikada se nisam plašio u košarci. Ove utakmice su važne, tu se gleda težina i koliko ko vredi", rekao je Danilović.

Italijanske novinare zanimalo je kakvo mišljenje ima o najboljem šuteru srpske reprezentacije Bogdanu Bogdanoviću.

"Bogdanović je za mene kao sin. Odrastao je u Partizanu gde sam bio predsednik. Podseća me na mene, uživanje je gledati ga".

Danilović je dodao da ima veoma visoko mišljenje o selektoru selekcije Italije Etoreu Mesini, koji ga je trenirao u bolonjskom Virtusu 1998. godine na putu ka tituli prvaka Evrope.

Četvrtfinale između Srbije i Italije igra se u sredu od 20.30 u istanbulskoj dvorani Sinan Erdem. U međuvremenu, "orlovi" koriste ponedeljak za slobodan dan, nakon trijumfa protiv Mađarske u ulaska među najboljih osam na kontinentu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC