• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veličković potpisuje, ništa od Kempbela

Autor mondo.rs

Iskusni krilni centar dogovorio se da još jednu sezonu igra za Partizan, a na pragu prvog tima su još dvojica povratnika.

 Veličković potpisuje, ništa od Kempbela Izvor: MN PRESS

Tačno 364 dana pošto je ozvaničio ostanak u Partizanu za sezonu 2016/17, Novica Veličković (31 godina, 205 cm) potpisaće novi jednogodišnji ugovor sa crno-belima!

Veličković je prošle sezone donosio ogromnu energiju timu Aleksandra Džikića i direktno rešio neke utakmice, poput "večitog derbija" u Superligi Srbije.

U ABA ligi je beležio 11,2 poena i 5,5 skokova po utakmici, a u FIBA Ligi šampiona 12,8 poena i 5,9 skokova, mada je u tom takmičenju više puta "preskakao" gostovanja kako bi se odmorio i što spremniji dočekao utakmice za vikend.

Ostaje da se vidi u kojoj meri će kapiten i nekadašnji reprezentativac uspeti da ove jeseni odgovori obavezama na dva fronta, počev od 29. septembra i gostovanja MZT Skoplju u prvom kolu ABA lige, odnosno gostovanja Albi 11. oktobra, na startu Evrokupa.

Crno-beli su nakon poništavanja ugovora sa Džejmijem Skinom bili u potrazi za strancem koji bi mogao da igra na pozicijama "pet" i "četiri". U prvi plan je brzo izbio Antonio Kempbel, 22-godišnji diplomac univerziteta Ohajo, pregovori su došli do završne faze, ali je početkom ove nedelje definitivno odlučeno da on ne bude angažovan.

Konkurenciju na unutrašnjim pozicijama zato bi trebalo da pojača povratnik Đoko Šalić (21, 210), koji je već odigrao dve prijateljske utakmice (Igokea, Lokomotiva Kubanj), a nije isključeno ni da ugovor potpiše krilni igrač Marko Čakarević (29, 200).

Doskorašnji košarkaš Dinamika je već nekoliko nedelja prisutan na treninzima Partizana, ali još nije u celosti rešeno pitanje duga koji klub ima prema njemu od 2013. godine.

Crno-beli su ovog leta doveli Najdžela Vilijamsa-Gosa, Obrada Tomića, Toma Vilsona, Aleksandra Aranitovića, Andreju Stevanovića i Strahinju Gavrilovića. Tu je i "zlatni junior" Marko Pecarski, čiji status po dolasku iz Bajerna još nije regulisan.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC