• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazme: Kao da sam se vratio kući

Stefon Lazme ne osjeća pritisak zbog povratka u Beograd i igranja pred Grobarima. "Oni su' ludi', znam kako će biti", rekao je Gabonac, igrač Makabija.

 Lazme: Kao da sam se vratio kući Izvor: MONDO

Stefon Lazme je iz Gabona. Prošle godine je igrao u Partizanu i Grobari su ga zavoljeli. Međutim, morao je da naplati svoje košarkaško znanje i kupio ga je Makabi.

Igrom slučaja, izraelski tim je protivnik Partizana u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, što znači da će Lazme ponovo igrati pred Grobarima. Ovog puta će ga gledati u žutom dresu.

"Ova prva utakmica u utorak biće najteža u seriji. Nekolicina igrača će prvi put vidjeti koliko je Partizan jak na svom terenu, kako ih navijači bodre...Biće teško ostati skoncetrisan cio meč, ali mi moramo da odigramo kao u drugoj utakmici u Izraelu. Moramo da budemo tvrdi, agresivni i da razmišljamo samo o tome kako da pobijedimo", rekao je Lazme novinarima poslije treninga Makabija u Areni.

Upitan da li osjeća neku vrstu pritiska, jer je ponovo u Beogradu, Gabonac je odgovorio:

"Ne, baš ne osjećam nikakav pritisak. Kao da sam se vratio kući, lijepo mi je ovde, opušten sam i srećan sam što sam ponovo u Beogradu".

Svi iz Makabija su ga pitali za atmosferu u Beogradu.

"Znam da će navijači biti 'ludi', kao i uvjek. Znam da će tokom cijelog meča biti pjesme, vikanja...Oni to rade najbolje. Saigračima sam pričao o atmosferi, ali teško je to objasniti, morate da dođete i vidite, da sve to doživite", rekao je Lazme.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC