• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: Gasol će biti NBA zvijezda

Trofejni srpski trener prorekao je blistavu budućnost svom nekadašnjem igraču Marku Gasolu, centru NBA ligaša Memfis Grizlisa.

 Pešić: Gasol će biti NBA zvijezda Izvor: MONDO

Mark Gasol bio je samo "mlađi Pauov brat", prije nego što ga je Svetislav Pešić preuzeo u ekipi Đirone i lansirao ga u košarkašku orbitu.

Klub iz predgrađa Barselone, koji je kasnije bankrotirao i nastavio da živi pod imenom San Đozep, u sezoni 2006/07 je osvojio FIBA Evrokup, a Gasol od Pešića naučio mnoge važne lekcije.

Ovih dana privodi kraju drugu sezonu u Memfisu i važi za jednog od košarkaša koji su pokazali najveći napredak, u odnosu na 2008/09.

"Mark je među najboljim igračima Grizlisa, a postaće i jedan od najboljih u cijeloj NBA ligi. Ima još godinu dana ugovora sa Memfisom i mislim da bi trebalo tamo da ostane. To je tim koji će mu omogućiti da napreduje i stekne iskustvo", izjavio je Pešić na trenerskom seminaru na Tenerifama.

Popularni Kari odao je priznanje Rikiju Rubiju, koji je odbio da potpiše za Minesota Timbervulvse i umjesto toga prešao iz Huventuda u Barselonu.

"Svi mladi igrači sanjaju o odlasku u NBA, ali često donose odluke srcem umjesto glavom. Prvo treba odigrati nekoliko sezona u Evropi, osvojiti nešto i naučiti kako se nosi odgovornost".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC