• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNO-BIJELI: Čista glava za četvrtak

Košarkaši Partizana trudiće se da naredna dva dana što manje razmišljaju o cilju koji im je nadohvat ruke.

 CRNO-BIJELI: Čista glava za četvrtak Izvor: MONDO

Predsjednik Partizana Predrag Danilović bio je prezadovoljan pobjedom nad Makabijem (81:73) i vođstvom od 2:1 u četvrtfinalnoj plej-of seriji.

On je u razgovoru sa novinarima ispred svlačionice crno-bijelih, više puta pohvalio "fenomenalne navijače" i istakao da je meč u Beogradskoj areni, uprkos velikom broju ljudi, protekao bez incidenata.

"Veoma bitna pobjeda, ali apsolutno ništa nije riješeno. Makabi je mnogo jaka ekipa i potrebno je da opreznost podignemo na još viši nivo. U četvrtak - šta nam bog da. U svakom slučaju ćemo imati dvije šanse da odemo na Fajnal for", istakao je Danilović.

Na pitanje kakav je osjećaj naći se na korak od plasmana na završni turnir Evrolige, kapiten tima Petar Božić je zatražio da mu novinari postave "sljedeće pitanje".

"Ponosan sam što sam dio svega ovoga. Kontrolisali smo utakmicu, ali imamo još dosta posla i ne smijemo da podlegnemo euforiji".

Dušan Kecman bio je dobro čuvan, ali je igrom u odbrani i sa dvije pravovremene trojke dao svoj doprinos trijumfu.

"Od sveg srca hvala navijačima, nadam se da ćemo im se odužiti još jednom. Ovakve utakmice se dobijaju čvrstom odbranom i tako ćemo morati da odigramo i četvrtu. Važno je da se dobro odmorimo i očistimo glavu od svega što se dogodilo".

Marić za "Beogradski Pionir"

Aleksandar Marić konstatovao je da je Partizan "imao uspone i padove" i da u četvrtak ne sme da dozvoli loš period, poput onog na početku drugog poluvremena.

"Naši navijači su najbolji na svijetu i oni su razlog ove pobjede. Spremni smo da pređemo i posljednju prepreku do Fajnal fora. Da nismo, ne bismo ni bili u ovoj poziciji".

Kao debitant u Beogradskoj areni, upitan je da li je bolja atmosfera u najvećoj dvorani na Balkanu ili u Pioniru.

"Neka bude Beogradski Pionir", odgovorio je srpski Australijanac.

Aleksandar Rašić nije blistao, ali to sada nije ni važno.

"Postojala je trema, ali smo uspjeli da je preokrenemo u nešto pozitivno. Sljedeću utakmicu moramo da odigramo najmanje ovako dobro, ako ne i bolje".

"Daćemo maksimum, kao i svaki put, iako smo se dosta potrošili", dodao je Slavko Vraneš.

LAZME: Više su željeli pobjedu

Stefon Lazme vratio se u Arenu poslije godinu dana, koliko je prošlo od poraza crno-bijelih od CSKA i eliminacije u četvrtfinalu prethodnog ciklusa Evrolige.

Dočekale su ga ovacije...

"To pokazuje da me navijači poštuju, kao i ja njih. Iskreno sam želio da se tokom sezone vratim u Beograd i odigram ovde još jednu utakmicu. Želja mi se ostvarila, bilo je veoma emotivno".

Komentar utakmice?

"Nisam iznenađen, znao sam da će Partizan odigrati čvrsto. Više su želili pobjedu od nas. Marić je odličan centar, dosta me podsjeća na Pekovića. To je Duletova škola", zaključio je Gabonac.

(MONDO, foto: MN Press, Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC