• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK Zvezda staje na noge

Uprava KK Zvezde u posljednji čas našla novac za zadržavanje igrača koji su bili pred izlaznim vratima. U Superligu, ipak, sa Bjelicom.

 KK Zvezda staje na noge  Izvor: MONDO

Tamni oblaci bili su se nadvili nad klub sa Malog Kalemegdana, ali pojavljuju se i sunčevi zraci.

Na sjednici Upravnog odbora KK Crvena zvezda, koji je održan u utorak uveče, crveno-bijeli su uspjeli da pronađu novac, što je bilo preko potrebno pred početak takmičenja u Superligi Srbije kako bi se spriječio dalji odliv igrača (otišli Filip Videnov, Majk Tejlor, Tadija Dragićević).

"Napravili smo veliki korak ka stabilizaciji. Neće biti odlazaka sa Malog Kalemegdana. Odluka je da se klub sa postojećim snagama bori u Superligi. Predsjednik Vladislav Lučić i članovi uprave održali su niz sastanaka sa ljudima iz privrede i svi su izrazili želju da pomognu. Idemo u dobrom pravcu...", izjavio je generalni menadžer KK Zvezda Mirko Pavlović "Sportskom žurnalu".

Ako se ove riječi potvrde na djelu to znači da odlični Nemanja Bjelica ostaje na Kališu, tačnije da neće otići u Beneton (bar ne do kraja sezone), a takođe da će i Vuk Radivojević biti uz ekipu i da od njegovog transfera u Bešiktaš nema ništa.

Dobre vijesti za zvezdaše dolaze i iz usta Predraga Nikolića zaduženog za finansije u Zvezdi. Iako je prije nekih 15-ak dana sve bilo toliko crno (tada je saopšteno da je dug veći od 12 miliona evra), ipak ima pozitivnih nagovještaja.

Prema riječima Nikolića, povjerioci ne žele da ugase Zvezdu i da su pojedini već oprostili dug koji klub ima prema njima, poput Komercijalne banke!

"Nikome od povjerilaca nije u interesu da klub bude u stečaju ili likvidiran. Razlog je jednostavan, jer u tom slučaju ne bi mogli da naplate dugovanja", rekao je Nikolić "Sportu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC