• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK Zvezda ide u stečaj, po zakonu?

NBS u četvrtak objavljuje spisak privrednih subjekata koji automatski idu u stečaj, a ne zna se da li će na njemu biti i ime KK Crvena zvezda.

 KK Zvezda ide u stečaj, po zakonu? Izvor: MONDO

Ime Košarkaškog kluba Crvena zvezda moglo bi da se pojavi u četvrtak na spisku preduzeća, udruženja i organizacija koje bi automatski trebalo da budu u stečaju, a koje objavljuje Narodna banka Srbije.

To je saopšteno na konferenciji za novinare u NBS, gdje je rečeno i da je automatsko pokretanje stečaja moguće i nad sportskim društvima, koja su u blokadi duže od tri godine.

Na pitanje da li je moguće da se na spisku, koji će objaviti NBS, pojaviti i KK Crvena Zvezda, čiji je račun u blokadi više godina, a dugovanja iznose više od 12 miliona evra, objašnjeno je da će se, ako budu ispunjene zakonske norme, odnosno ako se pokaže da je društvo u blokadi duže od tri godine, i na njega primjenjivati odredbe automatskog stečaja.

Narodna banka Srbije (NBS) će u četvrtak objaviti spisak privrednih subjekata koji su u blokadi duže od tri godine, na koje će biti primjenjene odredbe uvođenja automatskog stečaja, a preliminarne procjene su da je u Srbiji 10.000 takvih subjekata, najavio je državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić.

Upravni odbor Zvezde u utorak uveče je uspio je da obezbijedi novac preko potreban pred početak takmičenja u Superligi kako bi se spriječio dalji odliv igrača (otišli Filip Videnov, Majk Tejlor, Tadija Dragićević).

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC