• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Sve je moguće na F4

Ogroman uspjeh košarkaša Partizana dugo će još biti centralna tema svih sportskih razgovora, televizijskih emisija, stranica štampe...

 Vujošević: Sve je moguće na F4 Izvor: MONDO

Strateg crno-belih je sa ekipom kojom nisu davane nikakve šanse pred početak ove sezone uspio da ode na Fajnal-for Evrolige u Parizu, na opšte zaprepašćenje "ostatka Evrope".

"Naravno da je kod nas (igrača i svih u klubu) prisutna sreća zbog ovakvog rezultata, ali prije svega zbog toga što smo oslobodili toliku količinu radosti kod ljudi ovde", rekao je Vujošević gostujući u Dnevniku RTS.

U čemu je tajna uspjeha Partizana? Ako slušate Vujoševića, samo u radu.

"U hodu smo pravili tim, uigravali se, momci su se stavili u službu tima, a mnogo je pomogla i turneja po SAD uoči sezone i jake utakmice sa NBA timovima. Poslije svakog treninga i utakmice, bilo da smo je dobili ili izgubili, bili smo sve bolji, jači. Postali smo ekipa kadra da napravi to što je napravila", rekao je Vujošević.

Partizan je bio rasterećen u četvrtfinalnoj seriji protiv Makabija, jer zaista nije imao šta da izgubi. Ali, bilo je pritiska javnosti poslije vođstva u seriji od 2-1. Trebalo je taj pritisak iznijeti.

"Serija uspjeha izaziva strah da se ona prekine neuspjehom. Kad dođeš i situaciju da finiširaš, da završiš započeto, raste i pritisak. Zato svojim igračima stalno govorim da je definicija hrabrosti ostati uspravan uprkos pritisku", objasnio je strateg crno-bijelih.

Koliko Partizan može na Fajnal-foru, pitanje je na koje niko ne može da da precizan odgovor. Crno-beli u polufinalu igraju protiv Olimpijakosa, a međusobni skor ove sezone je 1-1.

Vujošević smatra da je sve moguće na neutralnom terenu.

"Jako sam zadovoljan, prije svega, zato što idemo u Pariz. Učešće na Fajnal-foru je ogroman uspjeh, a mi ćemo otići tamo potpuno spremni i odigrati najbolje što umijemo. Naviknuti smo na ulogu autsajdera, tamo su jače ekipe od nas, ali ako sve bude neutralno...nikad se ne zna", rekao je Vujošević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC