• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedan od napadača na Strahinju u bjekstvu?

Jedan od osumnjičenih za napad na košarkaša Partizana Strahinju Miloševića pobjegao u Mađarsku, javili su novosadski mediji.

 Jedan od napadača na Strahinju u bjekstvu? Izvor: MONDO

Jedan od napadača na košarkaša Partizana Strahinju Miloševića pobjegao je u Mađarsku, javila je novosadska televizija Apolo.

Reč je o Damiru Mihailoviću, koji je uspio da pređe u Mađarsku, iako je policija za njim raspisala potragu, navela je ta televizija.

Novosadska policija je ranije uhapsila Bojana Mihailovića i Gojka Ćulibrka i saopštila da traga za preostalom trojicom napadača Damirom Mihajlovićem, Mihajlom Smiljanićem i Goranom Bešićem.

Svi oni su osumnjičeni da su u subotu uveče ispred jednog noćnog kluba u Novom Sadu pretukli košarkaša Partizana Strahinju Miloševića.

Prema pisanju lista "Press", Damir Mihajlović, zvani Dado je profesionalni ultimat fajter i ovo mu nije prvi put da bude osumnjičen za nasilničko ponašanje.

Miloševiću je povrijeđena glava i polomljena su mu dva pršljena.

Klupski ljekar Mladen Maksić rekao je za klupski sajt da je Milošević sada dobro i da će za sedam dana će biti obavljeni novi pregledi, koji će jasnije pokazati kada će moći da uđe u trenažni proces.

Jedan od onih koji se sumnjiči da je učestvovao u prebijanju košarkaša Partizana je borac u ultimat fajtu, dok je drugi trener džijudžicua.

(Beta/MONDO - foto: Kurir)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC