• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić: U polufinalu nema favorita

"O Partizanovom plasmanu na Fajnal for svi pričaju kao o iznenađenu, ali za mene to nije nikakvo čudo, nego zaslužena stvar", kaže plejmejker Olimpijakosa.

 Teodosić: U polufinalu nema favorita Izvor: MONDO

Nekada u istom dresu, ove sezone su se već našli na suprotstavljenim stranama - i opet će.

Miloš Teodosić i Aleksandar Rašić košarkaški su stasavali u Železniku, sada je Teodosić jedan od lidera ekipe Olimpijakosa, a Rašić "džoker" sa Partizanove klupe, koji u svakom trenutku može trojkama da zatrpa protivnički koš.

"Nas dvojica smo prije svega prijatelji, a samo tokom 40 minuta na terenu rivali. Emocije nećemo unositi u igru, niti ću ja da se opterećujem individualnim učinkom. Važno mi je samo da Olimpijakos iskoristi priliku i pobjedi", rekao je Teodosić za sajt kosarka.rs.

Kao i čitava Evropa, sjajni plejmejker o Partizanu priča sa dužnim poštovanjem. Uostalom, on lično nema sjajan bilans u duelima sa crno-bijelom četom...

"O Partizanovom plasmanu na Fajnal for svi pričaju kao o iznenađenu, ali za mene to nije nikakvo čudo, nego zaslužena stvar. Već nekoliko sezona postižu velike uspjehe. Imaju kvalitet, dobre igrače i jak kolektiv, koji je najveća opasnost za protivnike. Timski duh im je omogućio mjesto u Parizu".

Teodosić je prošle godine bio na Fajnal foru, ali bez značajne minutaže. Tada je Olimpijakos izgubio od gradskog rivala Panatinaikosa. Ovog puta će većina neutralnih posmatrača dati startnu prednost "crvenima", ali...

"U ovakvim utakmicama nema favorita. Igra Partizana je sve vrijeme bila pod nekom sjenkom, a na kraju je pokazao da je daleko od ekipe koju bi neko smio da potcijeni. Ali mi smo maksimalno motivisani, imamo kvalitetan tim i odličnu atmosferu".

Olimpijakos je skinuo dio psihološkog tereta osvajanjem Kupa Grčke. Trijumfom u Evroligi i domaćem prvenstvu u potpunosti bi preuzeli primat od Panatinaikosa.

"Idemo od takmičenja do takmičenja i trudimo se da ne propustimo priliku. Ne dijelim titule, sve su mi podjednako važne".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC