• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jao Mile na novom početku

Neuspjela avantura u Nju Džersi Netsima, povrede, a zatim ne baš upečatljive partije u Španiji, vratile su Mileta Ilića na "nulu".

 Jao Mile na novom početku Izvor: MONDO

U njegovoj karijeri više nema "aviona i kamiona". Stigao je u Valjevo, gdje će sa ekipom Metalca pokušati da ostvari što bolji plasman u Superligi Srbije, a sebe ponovo učini relevantnim igračem.

"Došao sam u Metalac da svima pokažem da sam spreman i da mogu još da igram. Košarka mi je mnogo dala, prošao sam dosta i video mnogo. Želim i ja njoj da vratim bar deo", rekao je Ilić u intervjuu dnevnom listu "Sport".

Popularni Jao Mile, kako su ga prozvali zbog kineskog centra Jao Minga, kaže da je odlazak u SAD pre pet godina bio pogrešna odluka, ali da u suštini nije imao izbora.

"Prerano sam otišao tamo. Međutim, obeštećenje FMP Železniku je bilo preveliko i nije postojao tim u Evropi koji je bio spreman da ga plati. Pojavio se Nju Džersi... NBA je drugi svijet, sve je drugačije nego u Evropi. Konkurencija je bila velika i nisam se najbolje snašao. Mogao sam da ostavim bolji utisak".

Ko iole prati košarku, zna da je Ilić veliki navijač Crvene zvezde i da je više puta bio na pragu potpisa za crveno-bijele.

"Hteo sam u Zvezdu po povratku iz SAD, ali sam zbog njihovog zatezanja otišao u Bilbao. Drugi put, kod Pešića, zaboravili su da me registruju, a treći put nisam prošao lekarske preglede".

Ko zna šta nosi sutra, jer Ilić (25) je i dalje mlad igrač. A prošao je "sito i rešeto"!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC