• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve zvijezde dolaze na Mundobasket

Većina velikih zvijezda potvrdila dolazak na SP u Tursku.

 Sve zvijezde dolaze na Mundobasket Izvor: MONDO

Dobra vijest je da sve više košarkaških zvijezda potvrđuje da će učestvovati na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Turskoj, a loša je da su među njima i Argentinci, koji su rivali Srbije već u prvoj fazi

Luis Skola ponovo će predvoditi Argentinu

Kapiten reprezentacije Argentine Luis Skola rekao je predsjedniku nacionalnog saveza Hermaninu Luisu Vakaru da na njega može da računa na Mundobasketu.

Osvajač srebrne medalje na šampionatu planete 2002. u Indijanapolisu i zlata na Olimpijskim igrama u Atini 2004. kazao je prvom čovjeku CABB da je veoma motivisan i spreman da još jednom reprezentuje nacionalni tim.

"Svima je veoma drago što je Luis obećao da će igrati u Turskoj, posebno imajući u vidu kakvu sezonu ima u Hjustonu. Luis je uvijek tu za Argentinu i kada igra za nacionalni tim daje svoj maksimum", izjavio je Vaker.

Ova vest došla je samo dan pošto je veteran Andres Noćioni potvrdio da će biti na raspolaganju selektoru Serhiju Ernandezu.

Predsjednik Košarkaškog saveza Argentine će se narednih dana sastati i sa Karlosom Delfinom i Fabrisijom Obertom da razgovaraju da li će na njih "gaučosi" moći da računaju.

Osim Argentinaca, i najveća zvijezda NBA lige, a samim tim i svjetske košarke, Kobi Brajant je izjavio da je kraj ljeta rezervisao za nastup na Svjetskom prvenstvu i da će igrati u Turskoj, osim ako ga u tome ne omete povreda.

"Jedino što može da me spriječi da igram na SP je eventualna povreda do kraja sezone. Imam puno problema sa polomljenim palcem, ali to ne bi trebalo da bude presudni problem", izjavio je košarkaš LA Lejkersa.

Brajant je tom prilikom rekao i da ne želi da utiče na Dvejna Vejda i Lebron Džejmsa, da promijene odluku o neodazivanju selektoru Majku Kžiževskom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC