• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nove okolnosti, Partizanov pristup isti

Trener Partizana Duško Vujošević i kapiten Petar Božić obećali su borbu za svaku pobjedu u Superligi Srbije.

 Nove okolnosti, Partizanov pristup isti  Izvor: MONDO

Prema Vujoševićevim riječima, ekipa ne smije da podlegne euforiji koja je u javnosti nastala poslije plasmana na Fajnal for Evrolige. To uključuje jagmu za ulaznicama "kao da su besplatne i kao da se igra u Pioniru".

"Taj uspjeh nekako je stavio u drugi plan sve što u međuvremenu treba da se igra, a ne smije da bude tako. Partizan respektuje svako takmičenje i želi da ga osvoji, pa tako i Superligu".

Vujošević je rekao da je zadovoljan rezultatima u dosadašnjem toku sezone, ali da je "apsurd ocjenjivati sezonu prije početka državnog prvenstva".

"Kao učesnici Fajnal fora Evrolige, mi ćemo podizati motivaciju protivnika, a samim tim će biti podignut kvalitet takmičenja".

Svi u Partizanu su svjesni da će prvi dio Superlige biti "prošaran" utakmicama većeg značaja, prvo na završnom turniru NLB lige (23-25. aprila), pa u Parizu od 7. do 9. maja.

"Nadam se da će igrači naći potrebnu energiju da stanu na crtu svakom protivniku, jer naš kvalitet može da dođe do izražaja samo uz adekvatan motiv. Ovi momci se ne štede, jako treniraju, a samim tim ne vole da gube", poručio je Vujošević.

Partizan će u prvom kolu, u subotu od 19.30 časova, dočekati pančevački Tamiš, koji debituje u Superligi.

"Na uspjehe koje smo ostvarili otišlo je mnogo energije, a oni su nam dali obavezu i dodatni motiv da ostanemo na vrhunskom nivou. Pokušaćemo da budemo takvi i protiv Tamiša. Ne treba sumnjati da će oni maksimalno pristupiti utakmici sa učesnikom Fajnal fora Evrolige", izjavio je Božić.

Ulaznice za ovu i sve "domaće" utakmice Partizana u pohodu na devetu uzastopnu titulu koštaće jedan evra (tribine) i dva evra (parter).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC