• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sidro" u klin, KSS u ploču

Kako sada stoje stvari, kraj regularnog dijela NLB lige i početak Superlige Srbije u sezoni 2010/11 vremenski će se preklopiti.

 "Sidro" u klin, KSS u ploču Izvor: MONDO

Na koji način će taj problem biti riješen - ostaje da se vidi. Ali, zaključak poslije redovne Skupštine Košarkaškog saveza Srbije je da sa ove strane neće biti kompromisa.

Jednoglasno je podržana odluka Upravnog odbora KSS, donesena 21. februara u Nišu, da se Košarkaška liga Srbije sa 14 klubova igra do posljednje nedjelje februara, a da Superliga Srbije sa deset klubova počne 1. marta 2011. godine.

Elitno domaće takmičenje trebalo bi da se završi u terminu koji će ostaviti dovoljno vremena za odmor igrača i potom za akcije različitih reprezentativnih selekcija.

Radovan Lorbek, predsjednik Jadranske košarkaške asocijacije, prethodno je poslao pismo predsjedniku KSS Draganu Kapičiću, u kojem je jasno naznačio da Srbija u NLB ligi ne može da ima više od četiri predstavnika i da će takmičenje naredne sezone brojati 14 klubova, uključujući češki Nimburk.

Kalendar NLB lige je takav da uz odigravanje 26 kola ona ne može biti završena prije 15. marta. Ipak, taj kalendar još nije definitivno usvojen i sada se čeka naredna Skupština preduzeća "Sidro"...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC