• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UPOZORENJE PARTIZANU: Kazna ako...

Autor mondo.rs

KK Partizan uoči utakmice Evrokupa protiv Lokomotive Kubanj apaleovao na navijače da ne puše u dvorani "Aleksandar Nikolić", jer bi zbog toga crno-beli mogli da budu kažnjeni.

 UPOZORENJE PARTIZANU: Kazna ako... Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Košarkaški klub Partizan u prošlosti je mnogo puta kažnjavan zbog raznoraznih ekcesa što u evropskim utakmicama, što u regionalnim ili domaćim.

Crno-beli su se najviše naplaćali kazni zbog bacanja tvrdih predmeta u teren, gađanja sudija ili protivničkih igrača, a sada su se suočili i sa novim elementom "krivičnog dela" - pušenjem u dvorani.

Poznato je da na utakmicama u Srbiji gledaoci (ne svi, naravno), vole da zapale cigarete, što je na stadionima, odnosno ootvorenim objektima još i nekako podnošljivo. U dvoranama svakako nije.

Zato je Partizan još jednom upozoren od čelnika Evrokupa da će svaki sledeći put biti kažnjen ako gledaoci nastave da praktikuju lošu naviku, odnosno ako i dalje bude pušenja u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Energija koju navijači Partizana emituju sa tribina, zaštitni je znak svakog takmičenja u kojem igra naš crno-beli tim. Mnogo puta do sada, naši navijači su demonstrirali sa kolikim žarom daju srce, ruke i glas za Partizan. Ipak, određena pravila koja se tiču ponašanja u hali, ne poštuju se u potpunosti a na to je Partizanu skrenuta pažnja od strane rukovodstva 7Days Evrokupa u kojem se klubovi upozoravaju da je pušenje u dvoranama zabranjeno i da će sledeći prekršaji biti ispraćeni sankcijama. U istom dopisu, još jednom su naglašene i oštre sankcije za ispade poput ubacivanja sitnog novca, upaljača i drugih mekih i tvrdih predmeta u teren", piše u saopštenju Partizana.

Klub je apelovao na navijače da se na utakmici protiv Lokomotive Kubanj u četvrtak uveče (i svakoj drugoj) uzdrže od svega što može da nanese štetu Partizanu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC