• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica: Korak po korak do plej-ofa

Pobjeda protiv FMP vratila samopouzdanje košarkašima Zvezde. Junak pobjede iz Železnika Nemanja Bjelica smatra da je uspjeh u prvom kolu veoma važan.

 Bjelica: Korak po korak do plej-ofa Izvor: MONDO

Poslije pobjede nad FMP Železnikom u prvom kolu Superlige Srbije, najbolji igrač Crvene zvezde na toj utakmici Nemanja Bjelica ocijenio je da crveno-bijeli imaju kvalitetan sastav i da mogu da osvoje jedno od prva četiri mjesta koje vode u plej-of.

"Prvo kolo je uvijek najvažnije, a i igrali smo protiv direktnog konkurenta u borbi za plej of. Pokazali smo karakter i veliki stepen borbenosti", rekao je Bjelica za klupski sajt.

Crveno-bijeli su u Železniku pobijedili sa 75:64, a Bjelica je zabilježio 23 poena i devet skokova.

"Već u srijedu nas očekuje gostovanje kod Tamiš. Važno je da idemo postepeno, meč po meč. Što se tiče novih igrača u timu, moram da konstatujem da je Stojačić odigrao odlično i pokazao da se na njega može računati. I ostali su se brzo uklopili, iz utakmice u utakmicu bićemo sve bolji", kazao je on.

Ipak, stručni štab i navijači crveno-bijelih nisu mogli da budu potpuno srećni nakon pobjede nad FMP-om, jer je bek Boris Bakić u Železniku povrijedio koljeno i za njega je sezona najvjerovatnije završena.

"To je veliki hendikep za nas. Bakić je najbolji odbrambeni igrač u ligi i njegovo iskustvo i energija ovom mladom timu znače mnogo. Ako ne budemo mogli da računamo na njegovu pomoć na parketu, siguran sam da će nas on bodriti sa klupe i biti uz nas do kraja sezone", zaključio je Bjelica.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC