• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milkov jubilej za zaborav: "Nedopustivo je..."

Autor mondo.rs

Krilni centar Zvezde o tome šta mu se najviše nije svidelo u porazu od CSKA i na šta bi ekipa trebalo da pre svega obrati pažnju u Atini.

 Milko-Bjelica-Crvena-zvezda-CSKA-Evroliga. Izvor: MN PRESS


Nervoza zbog promašaja sa linije penala i zbog neiskorišćenih napada mogla je da se u sredu jasno vidi i na licu inače mirnog Milka Bjelice.

Krilni centar Crvene zvezde mts postigao je u ubedljivom porazu protiv CSKA osam poena, uz šest skokova, ali i šut za tri poena 0/4. 

Poput ostalih igrača domaćina, Bjelica se mučio da uhvati bilo kakav ritam protiv spremnog gosta, koji je kontrolisao situaciju od prvog minuta i na kraju pobedio ubedljivih 26 poena razlike.




U takvoj situaciji, jednom od najiskusnijih igrača Zvezde jubilarni 250. meč za klub sa Malog Kalemegdana neće ostati u lepoj uspomeni, niti će želeti da ga dugo pamti. 

Nekadašnji đak Zvezde, a sada evroligaški veteran, posle utakmice je nabrojao segmente kojima je najviše nezadovoljan.

"Mislim da je ovo najlošija utakmica ove godine, ali takođe i protiv najtežeg protivnika. CSKA ima odličan sastav, odlično igra i bio je besprekoran večeras. To je jedan od razloga zbog kojih nam nisu dozvolili da igramo svoju igru", rekao je Bjelica.

Konkretno, sebi i saigračima najviše zamera lošu igru na polju protivnika i niske procente šuta. Na primer, crveno-beli su pogodili samo tri trojke iz 23 pokušaja, a uz to su promašili i deset slobodnih bacanja.

"Mislim da smo dosta slabo odigrali u napadu. Procentualno gledamo nedopustivo smo šutirali slobodna bacanja, za tri poena... To nas nije odlikovalo ove godine i uz te procente je teško očekivati nešto više".



Poput svojih saigrača, Bjelica smatra da je ekipi još potrebno vremena i rada da dobije svoje konkretne obrise. 

"Nova je ekipa, dosta je mnogih igrača, još se traži hemija i jasno je da to nije ono kako bi mi trebalo da igramo. Svaki igrač bi trebalo da pruži doprinos i nadam se da će se to i dogoditi u narednim utakmicama", dodao je krilni centar koji u kontinuitetu nastupa u Evroligi još od kraja prošle decenije.

Pred crveno-belima je četvrtak za pakovanje i put u Atinu, na utakmicu protiv Olimpijakosa (petak, 20 časova).

"Raspored nam ne ide na ruku. Igrali smo sa Olimpijakosom tokom priprema, mislim da možemo da se nosimo sa njima, ali mi bi trebalo da gledamo sebe, da poradimo na svojim greškama i da posmatramo sebe. A, onda će poboljšanje doći", podvukao je Bjelica.

Poslušajte šta je posle utakmice rekao Pero Antić.

Pero Antić
Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC