• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK PARTIZAN: Teže protiv Radničkog

Duško Vujošević smatra da će njegovi košarkaši imati daleko teži posao u drugom kolu Super lige protiv Radničkog nego na startu sa Pančevcima.

 KK PARTIZAN: Teže protiv Radničkog Izvor: MONDO

Partizan u utorak dočekuje kragujevački Radnički u drugom kolu Super lige za košarkaše. Trener "crno-belih" Duško Vujošević očekuje mnogo teži posao nego na startu šampionata protiv Tamiša.

"U drugom kolu imamo mnogo jačeg protivnika nego u subotu. Radnički je ove godine napravio fantastičan rezultat u NLB ligi, koji niko nije očekivao. Nošen tim saznanjem i tom motivacijom, Kragujevčani će sigurno uraditi sve da budu među četiri nabolja tima u našem prvenstvu, kako bi i naredne sezone igrali u regionalnom takmičenju", rekao je Vujošević.

Partizan je na startu Super lige savladao pančevački Tamiš sa 93:52, dok je Radnički na svom terenu pobijedio Metalac sa 82:68, što potvrđuje da su sutrašnji protivnici u dobroj formi.

Partizan i Radnički su se u ovoj sezoni sastajali dva puta u NLB ligi. U prvom meču u Kragujevcu "crno-beli" su slavili sa 73:67, dok je u Beogradu bilo 85:62 za šampiona Srbije.

"Relativno skoro smo protiv Radničkog odigrali veoma tešku utakmicu, kada je njima to mnogo manje značilo nego sada. Očekujem kvalitetan i u odnosu na posljednji susret jači Radnički. Već i sama činjenica da su pojačali tim, govori da imaju ambiciju da se plasiraju u plej-of", dodao je Vujošević.

Duel između Partizana i Radničkog na programu je u hali "Pionir" od 18 časova.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC