• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Grobari me ranili

Trener košarkaša Partizana iskreno žali što su Grobari odlučili da ne idu u Pariz, ali poručuje: "Igraćemo kao da su tamo, igraćemo za njih".

 Vujošević: Grobari me ranili Izvor: MONDO

Sinergija košarkaša, trenera Duška Vujoševića i navijača Partizana svih ovih godina donosila je uspjehe, a šlag na torti bio je plasman na predstojeći Fajnal-for u Parizu.

Ali, iznenada, nešto je puklo u odnosima KK Partizan i Grobara, koji su odlučili da zbog nedovoljnog broja karata, odnosno manjeg broja od onog koji su tražili od uprave, ne idu u Pariz. Biće to veliki hendikep za košarkaški tim crno-bijelih, kojima su pjesme Grobara bile itekako važan vjetar u jedra svih ovih godina.

Prvi koji se oglasio povodom odluke Grobara je Duško Vujošević, koga navijači Partizana smatraju svojim Bogom.
"Košarkaški klub Partizan i navijači uvijek su bili jedna familija, ali do nesuglasica i nesporazuma dolazi i u najboljim familijama. Mi smo sve uspjehe napravili zajedno, a ja sam očekivao da ćemo jedinstveno nastupiti i u Parizu. Zato me je odluka koju su navijači doneli strašno ranila. Njihov je značaj ogroman. Uostalom, oni prema meni pokazuju emociju i simpatije, a to je osjećanje obostrano", rekao je Vujošević za list "Press".

On je rekao da žali što nije pronađeno kompromisno rešenje i istakao da će timu biti teško bez navijača. Ipak, naglašava da su drugi odlučivali koliko će Partizan dobiti karata.

"Sve što bih sada rekao bila bi naknadna pamet...Meni je stvarno mnogo žao što je do ovoga došlo...Ali, nije moj posao da distribuiram karte. Ja sam trener i koncentrisan sam na rad sa ekipom. Zaista sam ranjen, to je sve što mogu da kažem. Mi ćemo u Parizu igrati kao i da su navijači tamo, igraćemo za njih. Prvi protivnik je u crveno-bijelom dresu, što je za nas uvijek motiv više", poručio je Vujošević.

"Do ovoga nije trebalo da dođe. Ovo je veliki problem, ali problemi su tu da bi se rješavali. Nije riješen na ovoj instanci, biće riješen na sledećoj. Siguran sam da će se ova situacija odraziti i na neke druge utakmice, da će biti reakcija sa tribina, ali se neuporedivo više plašim toga što ćemo u Parizu biti bez podrške naših navijača. Startujemo sa hendikepom. Velikim hendikepom...", zaključio je trener Partizana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC