• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo Portland napravio "brejk"

U subotu su pred svojim navijačima slavili Klivlend, Atlanta, Boston i Denver, a u nedjelju Los Anđeles Lejkersi, Orlando i Dalas.

 Samo Portland napravio "brejk" Izvor: MONDO

Stoprocentan učinak domaćih timova pokvarili su Portland Trejlblejzersi, koji su u Finiksu iznenadili Sanse - 105:100.

U odsustvu povrijeđenog Brendona Roja, Andre Miler je postigao 31 poen, od toga 15 u posljednjoj četvrtini, Lamarkus Oldridž 22, a Nikolas Batum i Džerid Bejles po 18.

Portlandu odavno nedostaju startni centar Oden i njegova zamjena Pžibila, umjesto kojih su "trejdom" doveli Markusa Kembija iz Los Anđeles Klipersa. Čak i nekompletni, zaustavili su ekipu koja je u plej-of ušla sa 14 pobjeda u posljednjih 16 mečeva.

"Plan je bio da ih oteramo iz reketa i da šutnu što više trojki. Na drugoj strani mi nismo smjeli da upadnemo u zamku, tako što ćemo promašajima iz daljine da im omogućimo da trče u kontre", izjavio je Andre Miler.

"Nismo igrali dobro, bili smo sjenka samih sebe i moraćemo da se popravimo ako mislimo da prođemo dalje", jasan je lider Finiksa Stiv Neš.

Dalas je pobijedio San Antonio 100:94 uz 36 poena Dirka Novickog, koji je šutirao 12/14 iz igre i 12/12 sa linije slobodnih bacanja!

"Sami smo izabrali svoj otrov. Pokušali smo da ga zaustavimo, ali šta god smo pokušali, bio je bolji od nas", rekao je trener Sparsa Greg Popović.

Orlando se u finišu "znojio" protiv Šarlota (98:89) iako je u trećoj četvrtini imao 22 poena prednosti.

Džamir Nelson ubacio je 32 poena - 24 u prvom poluvremenu - a Dvajt Hauard imao pet poena, sedam skokova i nevjerovatnih devet "banana"!

Los Anđeles Lejkersi poveli su protiv Oklahoma Sitija na iskustvo Brajanta i Fišera, odličnu odbranu Artesta na Kevinu Durentu, kao i dominaciju Gasola i Bajnama pod košem - 87:79.

Nenad Krstić odigrao je 21 minut za goste i završio meč sa osam poena (šut 3/5), sedam skokova, po jednom asistencijom i ukradenom loptom.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC