• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari: Novinari, ne lažite!

Grobari demantuju medijske napise da će na meču protiv FMP-a pokazati upravi Partizana šta misle o raspodjeli karata za F4 Evrolige.

 Grobari: Novinari, ne lažite! Izvor: MONDO

Navijači Partizana kategorično su demantovali infomacije pojedinih medija da će na košarkaškom meču protiv FMP-a u utorak uveče pobacati godišnje propusnice i karte u znak protesta zbog toga što od uprave kluba nisu dobili traženi broj karata za Fajnal-for Evrolige u Parizu.

"U pojedinim dnevnim novinama od 20. aprila, pojavili su se tekstovi u kojima se 'iz pouzdanih grobarskih izvora' saznaju informacije koje nemaju nikakve veze sa istinom. Cilj ovakvih laži je smišljeno potpaljivanje Grobara kako bi nekim eventualnim senzacijama koje bi izazvali, punili novinske strane. Međutim, oni ne mogu da takvim izmišljenim vijestima promijene odnos između Grobara i KK Partizan jer mi postojimo zbog Partizana, a ne obrnuto", ističe se u saopštenju Grobara objavljenom na sajtu www.juznifront.com.

Grobari su pozvali medije i druge zainteresovane da sve informacije u vezi sa navijačkom grupom pronađu isključivo na sajtovima www.juznifront.com i www.grobari1970.net, kao i na sajtu www.izaberipartizan.com.

Jedan od predstavnika Grobara, Predrag Simić zvani "Sima Srbija" rekao je da se tačno zna ko od najvatrenijih navijača Partizana ima pravo da govori u ime grupe.

"Anonimni sagovornici koji se pojavljuju po pojedinim medijima su ustvari mašta samih novinara i ne mogu da predstavljaju istinite informacije. Zapitajmo se šta će objaviti ti isti mediji, ako se kojim slučajem desi da Grobari otputuju u Pariz", rekao je on.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC