• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Okršaj kod Pionira: Tumbas vs Zeka!(FOTO)

Dvojica kultnih navijača Partizana i FMP Železnika imali su svoj okršaj i ovog utorka u Pioniru.

 Okršaj kod Pionira: Tumbas vs Zeka!(FOTO) Izvor: MONDO

Crno-bijeli Miša Tumbas i "panter" Zeka imali su verbalni duel, a na kraju bi se reklo da je pobijedio Tumbas, ako je uopšte moguće pobijediti u takvom "nadmetanju".



Ali, ako se uzme da je na kraju policija Zeku izbacila iz hale, a da je Tumbas dobio priliku da istrči "pobjednički" krug na parketu, može se zaključiti da ova runda pripada domaćem navijaču.

Predstava je počela na poluvremenu kada je miljenik Partizanovog "juga", kojeg Grobari od milošte zovu Mišur ili Miškan, skinuo trenerku i u majici Partizana istrčao na teren da izvodi slobodna bacanja. Sve to događalo se kada su igrači već otišli na pauzu, u svlačionice.

Miša je iznenadio obezbjeđenje u Pioniru, koje ga je primijetilo tek kada se oprobao sa loptom u rukama. U to vrijeme, navijači Partizana u dvorani već su bili u stanju delirijuma...

Pripadnici obezbjeđenja brzo su dotrčali do Miše i oborili ga na parket, što je razbjesnilo navijače, a jedan od onih sa najskupljim ulaznicama i sjedištem odmah pored parketa, umiješao se i spasao Tumbasa izbacivanja iz dvorane.

Tumbas je to iskoristio i otrčao na centar igrališta, gdje je poput Dragana Mancea, kleknuo na koljena i trijumfalno podigao ruke.

Bila je to bačena rukavica u lice Zeki, koji je prvo poluvrijeme proveo uglavnom glasno davajući "stručne savjete" igračima Železnika. Valjalo je odgovoriti...

Početkom drugog poluvremena, rivali su nastavili borbu na terenu, a dva živopisna navijača na tribinama.

Ubrzo, Zeka je upao u vatru i obezbjeđenje je odlučilo da bi za opšti red i mir bilo najbolje izbaciti ga iz dvorane, što nije bilo lako. Zeka se opirao, ali je na kraju morao da ustukne.



Miša je još jednom podigao ruke...

(MONDO, foto: MN Press, FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC