• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Spursi izjednačili, Orlando bez greške

San Antonio Spursi su napravili "brejk", odnosno pobijedili u gostima Dalas i izjednačili na 1:1 u pobjedama u seriji prvog kola NBA plej ofa.

 NBA: Spursi izjednačili, Orlando bez greške Izvor: MONDO

Tim Dankan i drugovi ubjedljivo su slavili u Dalasu rezultatom 102:88, a najzaslužniji za pobjedu bili su pomenuti Dankan sa 25 poena i 17 skokova, Manu Đinobili sa 23, ali i probuđeni Ričard Džeferson sa 19 poena (17 ubacio u prvom poluvremenu).

San Antonio vodio je tokom cijelog susreta a sve je bilo gotovo već krajem trećeg perioda kada je na semaforu stajalo 60-80!

Kod Dalasa se pored standardno najboljeg Dirka Novickog sa 24 koša, istakao i Džejson Teri koji je "sa klupe" ubacio čak 27 poena.

Na Floridi, Orlando je bio siguran i u drugom meču protiv Šarlota. Pobijedio je sa 92:77 i poveo sa 2:0 u seriji. Medžik je slavio prije svega timskom igrom - svih pet startera imalo je dvocifren učinak, a najefikasniji je bio Vins Karter sa 19 poena.

Ni u ovom meču nije bilo mnogo neizvjesnosti, s obzirom da je domaćin vodio sa 20 razlike na početku posljednje četvrtine.

Prema riječima Stivena Džeksona iz Šarlota koji je meč završio sa 27 koševa, "Orlando je pobijedio jer je bio energičniji. Kao da su više željeli pobjedu od nas".

Takvim pristupom utakmici igrači Medžika najviše su pomogli svom treneru koji je bio kritikovan u američkim medijima da je neozbiljan što je u ponedeljak dao dan odmora igračima, oslobodivši ih treninga.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC