• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roberts: Kecmanu dugujem sve

"Reći ću samo ovo - Kecman može da mi traži šta god hoće, do kraja sezone. Platiću, daću mu sve! Čovjek mi je spasao dupe", rekao Roberts.

 Roberts: Kecmanu dugujem sve Izvor: MONDO

Kompletna ekipa Partizana bila je presrećna zbog pobjede nad Cibonom, samo se na licu Lorensa Robertsa ocrtavala drugačija emocija - olakšanje.

Američki krilni centar, koji je jesenas pojačao crno-bijele poslije jedne sezone u Crvenoj zvezdi, nabacio je osmijeh "od uveta do uveta". Roberts je svjestan da su njegova promašena slobodna bacanja mogla da koštaju Partizan trofeja, četvrtog uzastopnog u NLB ligi.

"Reći ću samo ovo - Kecman može da mi traži šta god hoće, do kraja sezone. Platiću, daću mu sve! Čovjek mi je spasao dupe".

"Bila je mnogo teška utakmica, prava bitka na obe strane. Ali nikada nisam vidio ovakav koš. Za trofej, sa više od pola terena, pa ne može da se dogodi ništa bolje!"

Da li je Roberts stigao da o bilo čemu razmišlja, između Bogdanovićeve trojke i Kecmanove "molitve"?

"Nadao sam se da će uspjeti da šutne i dobio je utakmicu za nas. Da smo izgubili, bio bih mrtav umoran, ali sada sam dobro, dobro".

Jan Veseli uzeo je pehar koji ide Partizanu u trajno vlasništvo i držao ga u naručju kao malu bebu.

"Nikada nisam doživio ovako napetu utakmicu, do samog kraja, svih 45 minuta. Možda jesam u juniorima... Mnogo puta sam igrao u ovakvoj atmosferi, pred 15.000 ljudi, ali da pobijedim na ovakav način - to nisam".

Veseli je svojim dugačkim rukama doprinio da mnoge lopte poslije promašenih šuteva opet završe u posjedu crno-bijelih. Opet se ofanzivni skok pokazao presudnim, naravno uz Kecmanov istorijski pogodak.

"Borili smo se da što više idemo na skok, kao i uvijek, da igramo dobru odbranu, kada već nije išao napad. Cibona je stvarno dobar tim. Nismo uspjeli da zaustavimo Tomasa i Gordona, ali mislim da smo kao ekipa bili bolji".

Aleksandar Rašić ostaće upamćen i kao "asistent" kod pobjedonosnog koša.

"Šta reći... Ne događa se ovo baš često. Da neko šutne za pobjedu i pogodi preko cijelog terena. Stvarno nevjerovatno. Imali smo mnogo sreće da Kecman ubaci taj šut, mada mislim da smo, uprkos tome, zaslužili trofej prikazanim partijama i treningom tokom cijele sezone. Idemo dalje", izjavio je Rašić.

Šta se događalo poslije Bogdanovićeve trojke, dok su igrači Cibone već slavili?

"Čekao sam da vidim kako će sudija da postupi. On mi je uručio loptu i pokazao da se igra. Kecman je bio sam, ja sam mu dodao, on odmah ispalio loptu i, sva sreća, ušla je".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC