• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zagrepčani pisali, Grobari slavili

Cibona uložila žalbu smatrajući da igra nije smjela da se nastavi prije Kecmanovog koša. Nekoliko stotina Grobara dočekalo crno-bijele.

 Zagrepčani pisali, Grobari slavili Izvor: MONDO

Taman kada se navijači naviknu na titule i kada više razmišljaju o Fajnal foru Evrolige, košarkaši Partizana pronađu način da trofeju daju poseban sjaj.

Iako je četvrta uzastopna titula prvaka NLB lige, imaće posebno mesto u klupskoj istoriji, zbog volšebnog načina na koji je osvojen - trojkom Dušana Kecmana sa 19 metara, 0,6 sekundi prije kraja produžetka.

Zagrepčani, razumljivo, i dalje ne mogu da se pomire sa takvim porazom. Već su počeli da otvaraju šampionski šampanjac kada je Bojan Bogdanović pogodio trojku za vođstvo i ostavio crno-bijelima manje od sekunde za šut.

Kako je trener Velimir Perasović i najavio na konferenciji za medije poslije finalne utakmice u Zagrebačkoj areni, Cibona je već uložila žalbu.

Hrvati ne spore da je Kecman na vreme uputio loptu ka košu već smatraju da sudije nisu smjele da dozvole nastavak igre poslije Bogdanovićevog pogotka, jer su na teren istrčali trener i pomoćni trener Cibone, povrijeđeni Marin Rozić u civilu, kamerman...

Međutim, jasno je da će pehar donet u Humsku 1, tu i ostati.

I dok su u Zagrebu pisali žalbu, u Beogradu je pripreman doček šampionima. Nekoliko stotina navijača okupilo se na parkingu stadiona Partizana i strpljivo čekalo... Do 3.30 u noći između nedjelje i ponedeljka.

Kada su iz autobusa izašli Duško Vujošević i njegovi igrači, Topčiderskim brdom se prolomila eksplozija oduševljenja.

Crno-beli, na čelu sa Vujoševićem i predsjednikom Predragom Danilovićem, iako umorni od puta, dugo su ostali sa navijačima kako bi porazgovarali, slikali se, izdijelili autograme...

"Ja sam student Geografskog fakulteta. Dule (Vujošević) mi je napisao posvetu na indeksu", sijao je od sreće jedan od navijača ispred Partizanovog stadiona dok je davao izjavu u kameru RTS-a i dodao:

"Sada ne moram ni da završim fakultet".

Uz zvuke petardi i pjesama u slavu crno-bijelih, veselje je nastavljeno.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC