• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kecman: Trojka zbog sladoleda

Košarkaš koji je Partizanu donio titulu prvaka NLB lige prizano da od malena mašta da pogodi trojku sa zvukom sirene.

 Kecman: Trojka zbog sladoleda Izvor: MONDO

Junak veličanstvene pobjede Partizana u finalu NLB lige Dušan Kecman nešto više od 24 sata poslije trijumfa u Zagrebu gostovao je u emisiji "Sok koš" autora Vladana Tegeltije.

Neizbježno je bilo poređenje Kecmanovog pogotka u Zagrebačkoj areni sa čuvenim koševima Aleksandra Đorđevića sa zvukom sirene.

Đorđević je svojevremeno izjavio da je kao klinac, igrajući basket sa drugovima, često maštao da postiže koš uz zvuk sirene za pobjedu svog tima. Njemu je to u karijeri uspjelo dva puta, kada je Partizanu donio titulu prvaka Evrope 1992. i kada je Jugoslaviji na EP u Španiji zapečatio sudbinu Hrvatima.

Ni Kecman nije bio drugačiji.

"Kako da nisam maštao poslije Istanbula", počeo je priču Dušan Kecman na Sos kanalu.

"Mislim da nije bilo klinca u kraju koji nije pokušavao da pogodi trojku sličnu Saletovoj. A što se tiče vježbanja šuta sa polovine terena, to smo takođe pokušavali u kraju, uz opkladu u sladoled ili piće. Inače, na treninzima možda pokušam dva-tri puta, ali znam ekipe kojima je to sastavni dio treninga", rekao je Kecman, koji je prošle sezone igrajući za Panatinaikos protiv Rome postigao identičnu trojku.

On nije imao mnogo vremena da se odmori poslije utakmice, koja je sigurno i psihički i fizički iscrpila crno-bele, iako im je trener Duško Vujošević dao slobodan dan.

Najiskusniji igrač Partizana rekao je da su mu ljudi cijeli dan prilazili i čestitali. To je počelo čim je ujutru izašao iz zgrade, a sa čestitkama su nastavili i u lokalnom kafiću gdje košarkaš Partizana otišao da uz kafu prelista dnevnu štampu.

Gledajući snimak završnice utakmice iz Zagerba sa svih televizija koje su je prenosile, Kecman je ponovio da je osjećaj fantastičan. Kod prisutnih u studiju smijeh je izazvao Dragan Todorić, jer je u tom trenutku išao snimak na kome je sportski direktor Partizana "proletio" pored zgranutog trenera Cibone, Velimira Perasovića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC