• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorić: Do Pariza vježbamo bacanja!

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić izjavio je da koš kao Kecmanov u Zagrebu nije doživio za 50 godina u ovom sportu.

 Todorić: Do Pariza vježbamo bacanja! Izvor: MONDO

"Svako malo pričamo kako nam je neki trijumf najdraži, ali ovo je stvarno bilo neviđeno. Za šest desetinki se utakmica izgubila, pa dobila", rekao je Todorić za "Sportski žurnal".

"Prije toga smo dva-tri puta imali dobijenu utakmicu, ali su važnost i nervoza igračima blokirali ruke. Turnir u Zagrebu ustvari je pokazao da ovih desetak dana do Pariza moramo dosta da poradimo na slobodnim bacanjima. U polufinalu smo gađali katastrofalno, u finalu malo bolje, ali to će nam se sigurno jednog dana vratiti kao bumerang".

Todorić je istakao da se Partizan uspjesima u aktuelnoj sezoni samo nadovezao na "srebro" reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i da bi sve to zajedno moglo da bude "novi vjetar u leđa, prije svega za omladinu, da krene da se bavi košarkom".

"Sve zajedno bi trebalo da bude inicijalna kapisla za nadležne, da vide da ustvari imaju nešto što bi mnogi voljeli. Neki su to već prepoznali, prije svih naš gradonačelnik, kojem se i ovog puta javno zahvaljujem".

Prema riječima čovjeka koji je učestvovao u osvajanju svih trofeja košarkaškog kluba Partizan, uz malo ulaganja bi bilo moguće sačuvati postojeći tim.

"Ima mnogo pozitivnih signala iz države i mislim da smo svi zajedno na dobrom putu da riješimo problem finansiranja. Džaba nam svi ovi rezultati ako ćemo i naredne godine da krenemo od nule. Napravili smo više od očekivanog, ali Duško Vujošević nije mađioničar i neće dovijeka moći da radi ono što radi sve ovo vreme", istakao je Todorić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC