• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Okrećemo se Zvezdi

Ekipa Partizana mora brzo da zaboravi na osvajanje Jadranske lige, izjavio je Duško Vujošević pred "večiti derbi" u srijedu od 18 časova.

 Vujošević: Okrećemo se Zvezdi Izvor: MONDO

Trofejni stručnjak uvjeren je da će Crvena zvezda, kao domaćin utakmice petog kola Superlige Srbije, pokušati sve da iskoristi umor i "emotivnu ispražnjenost" šampiona.

"Moramo što prije da zaboravimo na ono što se dešavalo u Zagrebu i izađemo iz neke vrste histerije zbog pobjede", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

"Zvezda je uvijjek opasna, a mi moramo da nosimo breme favorita. Oni su nekoliko puta ove sezone pokazali da imaju kvalitet. Pri tom, sve ekipe imaju osnovni motiv da izbore plasman u plej-of", dodao je on.

Partizan i Crvena zvezda su u dosadašnjem toku Superlige Srbije zabilježili po tri pobjede i jedan poraz. Crno-bijeli su u Vršcu poraženi od Hemofarma, dok je Zvezda kiksirala u Pančevu protiv Tamiša.

Ipak, Trifunovićev tim imao je vremena da se dobro pripremi, dok je Partizan u Zagrebu odigrao dve u svakom pogledu teške utakmice.

"Od Cibone do Zvezde proći će samo tri dana. Mi smo istrošeni i fizički i emotivno. Siguran sam da će Zvezda igrati na 'kartu' našeg umora. Na nama je da se oporavimo i odigramo utakmicu maksimalnim intenzitetom", naveo je strateg Partizana.

Upitan da prokomentariše odluku čelnika NLB lige da odbiju žalbu Cibone na koš Dušana Kecmana, odgovorio je da je to bilo "jedino moguće".

"Razumijem i Cibonu, mislim da su žalbu podneli u afektu. Teško im je pao poraz, ali Kecman je pogodio na vrijeme. Bilo je ljudi u terenu, ali zamislite da su sudije 0,6 sekundi prije kraja svirale Ciboni tehničku zbog toga?!"

Konferenciji je prisustvovao i Aleks Marić, koji je na prethodnom derbiju zabilježio iznenadni povratak u tim poslije povrede i dao veliki doprinos pobjedi.

"Derbi će biti veoma težak, kao i svaki do sada. Očekujem dobru utakmicu, maksimalno motivisanih ekipa", poručio je Marić.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC