• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOŠARKA BIH: Bosni borba za drugu poziciju

Košarkaši sarajevske Bosne pobjedom nad Igokeom u posljednjem kolu ligaškog dijela takmičenja obezbijedili drugu poziciju pred plej off.

 KOŠARKA BIH: Bosni borba za drugu poziciju Izvor: MONDO

Bosna je slavila 78:72 (24:29, 19:10, 15:24, 20:12) te će protiv Igokee sa kojom već u subotu igraju prvi meč polufinala imati prednost domaćeg terenu u seriji koja se igra na dvije pobjede. Prethodni dueli pokazali su da prednost domaćeg terena praktično znači da imate već prednost od jedne pobjede.
U pobjedničkom timu tri igrača sa dvocifrenim učinkom. Najbolji Šehović sa 26, Đurasović je dodao 16, a Rakočević 10. Na drugoj srani najbolji Mesi sa 16, Đikanović sa 13 I Bocka sa 11 poena.

Bosna - Igokea 78:72

BOSNA: Šehović 26, Sarajlija 5, Đurasović 16, Čamdžić, Avdić, Bajić 2, Radonjić, Pašalić, Milošević 5, Kojadinović 8, Rakočević 10, Jovanović 6.

IGOKEA: Batler 9, Janjušević 3, Bocka 11, Šekularac 4, Đurica, Zujović, Komatina, Đikanović 13, Đerasimović 9, Blanšard 8, Mesi 16.

Prvi polufinalni meč Bosna- Igokea igra se u subotu od 20 časova i 15 minuta.U drugom polufinalu snage će odmjeriti Široki Brijeg i Čapljina, koja je četvrtu poziciju izborila pošto je u odlučujućem meču savladala Slobodu 97:88.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC