• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dule: Bravo igrači, Roberts je dobro

Trener Partizana čestitao je svojim igračima što su pronašli snagu da tri dana poslije trijumfa u Zagrebu ostvare i pobjedu u derbiju (79:65).

 Dule: Bravo igrači, Roberts je dobro Izvor: MONDO

"Ovoliki broj utakmica nije pretpostavljen ni u kakvoj praksi fakulteta za fizičku kulturu, niti za to može da se ima bilo kakav ozbiljan savjet. Moram svoje momke da pohvalim što u iscrpljujućem ritmu pokazuju ogromnu volju za pobjedom", počeo je Duško Vujošević.

"Način na koji je dobijena utakmica u Zagrebu potrošio je ogromne depoe sreće i energije. Da ne pričam koliko je teško fizički to podnijeti i poslije toga igrati sa Crvenom zvezdom, koja nije u idealnom stanju, ali je pobijedila FMP u Železniku i ambiciozni Metalac u Valjevu".

Veliku zabrinutost na Partizanovoj klupi je prouzrokovao pad Lorensa Robertsa krajem treće četvrtine. Srčani Amerikanac poslije toga je ostao da ošamućen leži na terenu, ali se poslije nekoliko minuta vratio u igru.

"Roberts je poslije kontakta u skoku izgubio ravnotežu i pao licem na parket. Nije bilo ničije namjere da se to dogodi. Zvezda igra oštro, ali ne ide da povrijedi, kao što rade neki drugi klubovi. A i Roberts uvijek igra sa velikom energijom, uvek je na granici da se povrijedi i to bih želio da podvučem", objasnio je trener Partizana.



On je sa respektom govorio o protivniku, istakavši da utakmica sa "vječitim rivalom" uvjek predstavlja izazov, a i da se Partizan "navikava na crveno-bijele boje", pošto će se naredne nedelje u polufinalu Evrolige sastati sa Olimpijakosom.

"Zvezda ima kvalitet, sa Bjelicom gaji atipičnosti u igri, zavisno od toga da li je on na 'trojci' ili 'četvorci'. Kada igraju sa četiri niska, imaju dobar kontranapad, u odbrani fintiraju 'zonu' prelaskom u 'čovjeka' i jedno vrijeme su uspjeli da nas izvedu iz zone komfora i uobičajene igre. Gledao sam da kod mojih igrača proizvedem strah od poraza i koje bi posljedice imao".

"Želim Zvezdi da se izbori da sljedeće sezone igra NLB ligu. Preko Partizana teško da će moći, jer mi nećemo kalkulisati. Priče o kalkulacijama koje su se pojavile, proizvod su paranoičnih umova. Igramo pošteno svaku utakmicu i tako ćemo nastaviti", zaključio je Vujošević.

Kapiten ekipe Petar Božić smatra da je pobjeda crno-bijelih zaslužena.

"Bez obzira na umor koji je postojao, znali smo koliko pobjeda nad Zvezdom znači i navijačima i nama. U veoma kratkom roku smo se dobro spremili, pristup je bio odličan i kontrolisali smo meč sve vrijeme".

(I.B. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC