• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trifunović: Zvezda nekome smeta

Trener Crvene zvezde čestitao je Partizanu na pobjedi, izrazivši žal što u timu nije imao više raspoloženih igrača.

 Trifunović: Zvezda nekome smeta Izvor: MONDO

"Košarkaški rečeno, izgubili smo ritam utakmice u trećoj četvrtini, gdje smo poslije nekoliko odbrana davali Partizanu drugi napad. 'Ničije' lopte su bile njihove, dozvolili smo da nas nadskaču i naprave prednost na polju koje smo kontrolisali u prvom poluvremenu. Tu su se izgubili naše samopouzdanje i niti u igri", počeo je Aleksandar Trifunović.

"Nismo imali dovoljno igrača sa htijjenjem i željom da doprinesu pobedi na način na koji je trebalo. Dok smo imali snage i dok smo mogli da vučemo sa onima koji su bili raspoloženi, bili smo u igri. Realno, pokušali smo da napravimo iznenađenje i nismo bili daleko koliko pokazuje konačan rezultat".

Nemanja Bjelica smatra da je Partizan kvalitetniji tim od Zvezde, ali da je krajnja razlika od 14 poena prevelika, s obzirom na prikazanu igru.

"Borili smo se 40 minuta i održali priključak u prvom poluvremenu, ali smo onda pali. Mislim da Partizan igra možda i najbolju odbranu u Evropi, što je pokazao u drugom dijelu utakmice. Okrećemo se važnoj utakmici sa Radničkim u Kragujevcu, gdje bismo pobjedom mogli da obezbijedimo plasman među četiri najbolja u ligi".



Trifunović je dodao da Partizan "svojim sistemom igre donekle kreira kriterijum suđenja", istakavši da njegovo nezadovoljstvo suđenjem koje ima Zvezda nije vezano za ovu utakmicu, već da priča generalno u Superligi.

"Ne znam da li neko smatra da je Zvezda tim kojeg je u ovoj situaciji lako eliminisati iz borbe za prva četiri? Da li smo pobjedom u Železniku nekome pomrsili konce, pa nam Metalac u Valjevu šutne 48 slobodnih bacanja, a utakmica u Pančevu se direktno reši diskutabilnim faulom u napadu Vuka Radivojevića".

"Ne želim da budem subjektivan, ali sve ove činjenice otežavaju posao našem mladom timu, koji dovoljno energije troši da bi se izdigao iznad svakodnevnih problema u klubu. Radimo pošteno i više sam nego ubijeđen da ćemo uspjeti", rekao je Trifunović i "poentirao":

"Da bismo osim Partizana imali još neki vrhunski evropski tim, mislim da treba imati petlju, a ne biti poltron".

(I.B. -MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC