• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Znate li odakle nam sreća?

"Sad i dobronamjerni i zlonamjerni pričaju 'uh, ala vas ide'. Ide nas zato što radimo. I ako imamo sreće, zaslužili smo je ponašanjem".

 Vujošević: Znate li odakle nam sreća? Izvor: MONDO

Sve što se o Partizanu napiše ili izgovori, vrlo brzo pronađe put do očiju i ušiju Duška Vujoševića.

Strateg crno-bijelih umije da kaže kako "ne čita novine i ne ide na sajtove", kako ne sluša komentare sa strane, ali se po njegovim reakcijama na konferencijama za novinare vidi da nije baš tako.

Svaka namjera da se veliki Partizanovi uspjesi relativizuju, naići će na oštar "retern", a toga je, izgleda, bilo i poslije osvajanja NLB lige, košem Dušana Kecmana sa više od pola terena.

Vujošević je poslije pobjede nad Crvenom zvezdom priznao da "nikad nismo dobili utakmicu srećno kao u Zagrebu". Ipak...

"Sad i dobronamjerni i zlonamjerni pričaju 'uh, ala vas ide'. Naravno da akcija iz koje je Kecman pogodio nije bila izrađena, ali mi smo prije toga kontrolisali utakmicu, imali smo dobijenu utakmicu... Da smo ubacili slobodna bacanja ili izgubili jednu loptu manje, sve bi bilo gotovo".

Trofejni trener ponudio je objašnjenje za pogodak Kecmana, pa i mnoge druge mečeve koje su crno-bijeli dobili u dramatičnim završnicama ove sezone.

"Ide nas zato što radimo, pošteno, ne interesuje nas politika, volimo košarku i košarku igramo. I ako imamo sreće, igra nas časti zato što se tako ponašamo i zato što sreću zaslužujemo".

Vujošević je uporedio i reakcije na ulazak u polufinale Evrolige, koje je dobio u Srbiji i prije nekoliko dana u Zagrebu.

"Zapazio sam stvarno iskrene čestitke ljudi iz Olimpije na zvaničnoj konferenciji za novinare. A ovde ima klubova koji smatraju da se to dogodilo ne znam kako, da zasluga uvijek pripada nekom drugom. Partizan je postao jedna od najjačih ekipa u Evropi, samo što u ovakvom ritmu utakmica to ne može uvijek da se vidi".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC